Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely

Cooking (0.19 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István

From Youtube.com - Posted: Sep 11, 2012 - 13,293 views
Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István | VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
Duration: 32 minute 56 seconds 
Play Cooking Video
Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. A riportot vezeti Jakab István.
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

Csefkó Pál Tamás Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! VNTV 201...

Csefkó Pál Tamás - Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! - VNTV - 2013 11.16 Üdvözlöm kedves látogatóimat! Áldás kísérje, minden lépésüket! Forrás: www.vntv.hu Köszönöm szépen! Csefkó Pál Tamás - Földönkívüli technikák rendszerbe állítása a földön! - VNTV - 2013 11.16.
10,712 views | Jan 20, 2014
cooking

VNTV A természet kifogyhatatlan műszaki találmányai Jakab István, dr. ...

Nem leigázni, megérteni kellene a természetet. Ma talán a lehetséges találmányok 1%-át használjuk, a többi ott található a természetben felfedezetlenül. El tudsz képzelni egy olyan fúrót, ami nem forog, hanem reszelő mozgással hatol át az anyagon?
2,378 views | Feb 22, 2013
cooking

VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jaka...

Sokan gondolják, hogy közük van a szellemvilághoz, ugyanakkor csak a betanult szövegeket szajkózzák. Az intuíciók - amelyek a hetedik Mennyországba adnak betekintést - hozzásegítenek, hogy a szellemvilágból kapjunk közvetlen támogatást és útmutatást.
8,302 views | Sep 11, 2012
cooking

Amerika elfoglalása Drábik János az amerikai izraeli érdekházasságról

Amerika elfoglalásaECHO TV, Világ-panoráma, 2012-10-26.Vendég: Drábik János közíró. Téma: Amerikai-izraeli érdekházasság. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc- - - - - - - Obama újra - - - - - - - 2012. november 7Ma reggelre kiderült: Obama hivatalában marad és kihívója, Mitt Romney elvesztette a versenyt a fehér házi hivatalért.Bizonyos szempontból sajnáljuk: ha a republikánus elnökjelölt nyer, az Egyesült Államok hanyatlása gyorsabb lett volna, mivel olyan politikát folytat, amely felerősíti az USA-val szembeni ellenállást.Romney megígérte, hogy Kínát hivatalba lépése napján valuta manipulátornak nevezi, ami megindította volna a két hatalom közötti kereskedelmi háborút.Oroszországgal szemben -- mint megígérte -- megszüntette volna a „reset" (újraindítás) politikáját és azt ellenségként kezelte volna. Moszkva nyilván viszonozta volna a „szívességet" Szíriától kezdve Washington Irán-politikájáig.Romney -- mint bejelentette -- első elnöki útja Izraelbe vitte volna. Az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból Jeruzsálembe helyezte volna át. Már ez elegendő lett volna, hogy az arab világot nagyon feldühítse. Az is szinte biztos, hogy az izraeli szoldateszka felbátorítva érezte volna magát, hogy megtámadja Iránt, aminek következményei ugyancsak keményen sújtották volna Amerikát: amerikai katonákat támadtak volna Afganisztánban és Irán biztosan lezárta volna a Hormuz-szorost, ahol tartályhajók visznek üzemanyagot az Egyesült Államokba (is).....tovább:: http:www.nemenyi.netdefault.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=106284- - - - - - - - 2012. november 28. - - - - - - - - Mi lesz veled Izrael?!Az amerikai elnökválasztás után a szövetség hét állama adta be a petíciót, hogy ki szeretnének lépni a föderációs szövetségből. A kilépéshez mellékelték azt a huszonötezer aláírást, ami ehhez szükséges. A tagállamok akik el akarják hagyni a süllyedő hajót a következők: Texas, Louisiana, Észak-Carolina, Alabama, Georgia, Tennessee és Florida.Ezek az államok azok, akik az első szögeket verik be a szabadkőműves, cionista fellegvárnak számító USA koporsójába. forrás:: Jövőnk.info- - - - - - - - 2012. december 10. - - - - - - - - Obama földönkívüli testőrökkel dolgoztat, terjedt el az Egyesült Államokban, azt követően, hogy egyesek egy furcsa alakot fedeztek fel az elnök 2012. dec. 10.-i washingtoni beszédének filmfelvételén. A képen egy kopasz, orr nélküli figura látható, aki különösen a kinagyított, és így elmosódó felvételen látszik furcsának. A neten terjedő magyarázat szerint hüllő-ember keverékről van szó, aki az amerikai elnök különleges védelmének a tagja....- - - - - - - - Apparently one of Obama's Secret Service spooks shapeshifted into some weird humanoid during his speech at December 10th, 2012. AIPAC Zionist Conference at the Washington Convention Center. http:www.youtube.comwatch?v=Bb1WePV8tJs
13,261 views | Oct 27, 2012
cooking

VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktóri...

Kik azok az angyalok? Amikor először ábrázolták őket, akkor még azok a fogalmak, hogy frekvencia, rezgésszint nem voltak értelmezhetőek.Az angyalok szárnycsapásaival különböztették meg, hogy az adott angyali lény melyik hierarchikus rezgésközösségből származik. Beszélgetőtársak: Partl Viktória angyalokkal társalgó és Jakab István másképp-társalgó.
15,732 views | Sep 11, 2012
cooking

Lágerek, drónok Amerikában !! Drábik János nem szavazott az USA ban ! ...

Drábik János miért nem szavazott senkire sem az USA-ban (2012 nov.) 11:00 - kik ezek akik.... ??!!Vendég: Drábik János közíró. Téma: Obama, és akik mögötte állnak; Lágerek, drónok Amerikában. A világban a legtöbb fogvatartott Kína után Amerikában van. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc. Világ-panoráma, ECHO TV, 2012-11-12.- - - - - - - - 2012. november 28. 22:15:44 - - - - - - - - Mi lesz veled Izrael?!Az amerikai elnökválasztás után a szövetség hét állama adta be a petíciót, hogy ki szeretnének lépni a föderációs szövetségből. A kilépéshez mellékelték azt a huszonötezer aláírást, ami ehhez szükséges. A tagállamok akik el akarják hagyni a süllyedő hajót a következők: Texas, Louisiana, Észak-Carolina, Alabama, Georgia, Tennessee és Florida.Ezek az államok azok, akik az első szögeket verik be a szabadkőműves, cionista fellegvárnak számító USA koporsójába. forrás:: Jövőnk.info- - - - - - - - 2013. 07. 13. - - - - - - - - Terminátor készül az amerikai hadseregnekA DARPA humanoidja úgy mozog mint egy ember, és nagyon erős. A 190 centiméter magas, a mérlegen pedig 130 kilót nyomó, Atlas nevű humanoid robotot az amerikai hadsereg csúcstechnológiai fejlesztéseiért felelős ügynöksége, a DARPA számára fejlesztette ki a Boston Dynamics nevű amerikai cég. Ez a társaság, amely korábban egy nagytestű kutyára hasonlító, négylábú teherhordó robotot is kifejlesztette... http:www.origo.hutechbazisinternet20130712-terminatort-fejlesztettek-az-amerikai-hadseregnek.html
11,234 views | Nov 19, 2012
cooking

VNTV A „Vaskori végidők intelmei Partl Viktória, Jakab István

Hamarosan új korszak köszönt az emberiségre. Ezt ma már egyre többen a zsigereinkben érezzük. Ma még a régi birodalmak törvényei vannak érvényben, és ezeket a törvényeket emberek hajtják végre embereken. Milyen karmát gyűjtünk ma össze, amikor már tudjuk, hogy az igazság nem egészen az, amit munkánkban, tetteinkben cselekszünk. Milyen felelősséget kell vállalnunk minden nap, a hozott döntéseinkért? Hamarosan az emberiségnek egy nagyon hosszú és fáradságos korszaka ér véget, ezt sokan Vaskornak hívják, és ebből lépünk át a tudatosság, a szeretetteljes kapcsolatok korszakába, amit Aranykorként fogunk megélni. Milyen intelmekkel tudunk szolgálni, itt a végidőkben, Erről beszél Partl Viktória spirituális tanácsadó, szeretetgyógyász és Jakab István.
6,394 views | Sep 11, 2012
cooking

Tabuk, titkok, tények Forradalom az energiatermelésben Leslie Szabó és...

2. rész: https:www.youtube.comwatch?v=SNNJOA0BPdI
5,828 views | Mar 12, 2014
cooking

Ellopták a szeretet Hz et Csefkó Pál Tamás, Kalmár János, Jakab István

Tudják mi kell ahhoz, hogy valami értékeset el tudjanak lopni tőlünk...? Alapvetően az szükséges hozzá, hogy tudják mi az, hogy érték. Milyen tudás és tudatszintre van ahhoz szükség, hogy az emberek egy csoportja rájöjjön, hogy a szeretet rezgéséhez kötődő alap modulusunkat megváltoztatva sokkal könnyebben leszünk rávehetőek olyan cselekedetekre is, amelyeket tiszta szívvel soha nem tennénk meg.
11,251 views | Sep 19, 2013
cooking

Dr. Egely György Kozmikus Energia

Előadás elhangzott 2013 november 9. Ufo- és energetikai kongresszus Forrás: Lélek TV
3,780 views | Dec 25, 2013
cooking

A fizika spiritisztája II. rész Csefkó Pál Tamás, Jakab István

Három világraszóló találmány, amiből már egy is kivezethetné hazánkat a függőségből és a kiszolgáltatottságból. Csefkó Pál találmányai nem fantazmagóriák, hanem megvalósítható, gyártható technológiák. Összefogni, megvalósítani, megvédeni kell!
7,975 views | Aug 12, 2013
cooking

VNTV Papp János találmányai illúzió e a szennyezésmentes közlekedés? D...

Papp János találmányairól Dr. Egely György és Jakab István beszélget.
1,587 views | Sep 10, 2012
cooking

Tiltott találmányok

Egely György által fémjelzett kutatócsoport munkája 1992-ben.Egely György: Tiltott találmányok1712-ben egy fiatal német vándororvos, Orffyreus szokatlan szerkezetet mutat be: egy kereket, ami állandóan forog, súlyokat emel fel, hónapokon át lezárt szobában is mozog, s másik állványra is áthelyezhető. 2005.03.22 08:50, Forrás: Vincze Attila Tamás, ma.hu hirdetésEgely György: Tiltott találmányok1712-ben egy fiatal német vándororvos, Orffyreus szokatlan szerkezetet mutat be: egy kereket, ami állandóan forog, súlyokat emel fel, hónapokon át lezárt szobában is mozog, s másik állványra is áthelyezhető. A kor tudósai és hitelt érdemlő emberei többször is megvizsgálják a szerkezetet, látják, hogy nem külső hatás mozgatja a kereket. A feltaláló nem árulja el, inkább a sírba viszi a titkot, de a 100.000 talléros vételárból nem enged...Az 1920-as években egy fiatal amerikai elektrotechnikus, H. Moray egy fadobozt mutat be, amelyben kékesen világító csövek vannak, s több kW elektromos energiát ad le heteken keresztül. Titkát a sírba viszi, mert senki nem fizeti meg a kért vételárat...Az 1930-as években egy osztrák erdész, Schauberger megdöbbenve látja, hogy a pisztrángokat nem sodorja le a gyors hegyi patak. Kopoltyújukat tanulmányozva olyan áramlási csatornát épít, amelyből a víz nagyobb energiával lép ki, mint ahogy belépett. Kevesen segítik a munkáját, eredményeit nem tudja hasznosítani...Nikola Tesla, korunk nagy feltalálója a 30-as éveken olyan villanyautót épít, amihez nem kell külső energiaforrás. Ő mégis szegényen, elhagyatottan hal meg...Az ehhez hasonló esetek, történetek folytatódnak a legutóbbi évtizedekig, sorra tűnnek el ilyen találmányok feltalálóikkal együtt. Minden jel arra mutat, hogy évszázadokkal ezelőtt fontos kérdésekben tévútra jutott a fizika, s emiatt a technika fejlődése. Nem túlzás azt állítani, hogy ebbe több milliárd ember pusztult bele ezidáig. Akik látták a kiutat, és működő, olcsó és tiszta többletenergiát adó szerkezeteket is készítettek, azokat eltaposták a tudomány és az ipar vezetői. Emiatt marad a szegénység, az energiaválság és a környezetszennyezés. Ma már tudni lehet, hogy hol és mit rontottunk el. Ezeket a történeteket dolgozza fel a könyv, jórészt eldugott, nehezen fellelhető dokumentumok alapján.Egely Kutató-fejlesztő Kft. (www.egely.hu)
29,733 views | Apr 28, 2012
cooking

VNTV 2012 jövőképe, Dr. Egely György szemével Dr. Egely György, Jakab ...

1956+56=2012. A forradalmi változások forradalma. A világ óriási változás előtt áll. A történelem eddig periódikusan ismétlődött. Most viszont nem egy bukott civilizáció helyett egy újabb civilizáció felemelkedése várható, hanem az ősi emberi kultúra kiteljesedése, ahol a szeretet a mindenki számára elérhető, minőségi életet hozza meg. Ezek a szabad emberek fogják meghódítani az univerzumot űrhajóval, akár időutazások által.
1,646 views | Sep 10, 2012
cooking

VNTV Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség Dr. Egely György, ...

Egy újabb elfelejtett, eltitkolt találmány bemutatója az egypólusú villanykörte a parapercek adásában. Ha Tesla tudását komolyan veszi a világ, akár megszabadulhatunk az energiafüggőségtől, feleannyi hálózati vezetéket felhasználva. Az adásban bemutatjuk az egy szál vezetékről táplált 20W-os LED sort. Nem csalás, nem ámítás, egy szál vezetéken szalad oda-vissza az áram. Interjú Dr. Egely György kutatómérnökkel.
2,009 views | Sep 10, 2012
cooking

VNTV Szer elem Pozsgai Nikoletta, Jakab István

Merünk-e szerelmesnek lenni, vagy a jéghegy csúcsában rettegünk az olvadástól. Minden embernek az a dolga az életben, hogy beolvadjon, és önmaga is tengerré váljon. Ezt csak a szerelem érzésében tudjuk megvalósítani. Lehetünk szerelmesek Istenben, a természetben, akár önmagunkba, de ne hagyjuk ki ezt az érzést, mert ezért születtünk ide.
1,164 views | May 24, 2013
cooking