Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely

Cooking (0.12 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István

From Youtube.com - Posted: Sep 10, 2012 - 20,037 views
Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
Duration: 32 minutes 56 seconds 
Play Cooking Video
Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. A riportot vezeti Jakab István.
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | Egely György Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség

Egely György Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség

Egy újabb elfelejtett, eltitkolt találmány bemutatója az egypólusú villanykörte a parapercek adásában. Ha Tesla tudását komolyan veszi a világ, akár megszabadulhatunk az energiafüggőségtől, feleannyi hálózati vezetéket felhasználva. Az adásban bemutatjuk az egy szál vezetékről táplált 20W-os LED sort. Nem csalás, nem ámítás, egy szál vezetéken szalad oda-vissza az áram. Interjú Dr. Egely György kutatómérnökkel.
1,974 views | Apr 28, 2013
cooking
cooking | Parapercek elment a vonat Egely György vntv

Parapercek elment a vonat Egely György vntv

1,974 views | Oct 26, 2012
cooking
cooking | Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár János, Jakab István

Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár...

A létezés valósága energiarezgés és hullám. Minden, ami ebben a kategóriában kapcsolatba lép velünk, az hatással van ránk. A földsugárzás hosszú évtizedekig a láthatatlan gyilkos elnevezést kapta, pedig csak szúnyogcsípés hatású kistestvére a megadózisú giga HZ-eknek és a HAARP által sugárzott időjárás és hangulatmoduláló hullámoknak. Tudati szinten, ha érzékeljük a hatásait, máris képesek vagyunk kompenzálni, kivédeni.
1,974 views | Sep 25, 2013
cooking
cooking | VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jakab István

VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jaka...

Sokan gondolják, hogy közük van a szellemvilághoz, ugyanakkor csak a betanult szövegeket szajkózzák. Az intuíciók - amelyek a hetedik Mennyországba adnak betekintést - hozzásegítenek, hogy a szellemvilágból kapjunk közvetlen támogatást és útmutatást.
1,974 views | Sep 11, 2012
cooking

cooking | VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktória, Jakab István

VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktóri...

Kik azok az angyalok? Amikor először ábrázolták őket, akkor még azok a fogalmak, hogy frekvencia, rezgésszint nem voltak értelmezhetőek.Az angyalok szárnycsapásaival különböztették meg, hogy az adott angyali lény melyik hierarchikus rezgésközösségből származik. Beszélgetőtársak: Partl Viktória angyalokkal társalgó és Jakab István másképp-társalgó.
1,974 views | Sep 11, 2012
cooking
cooking | Egely György Kozmikus energia

Egely György Kozmikus energia

Egely György beszél a természet, a történelem és az univerzum igazságairól. Mindazokról, amiket megpróbálnak eltitkolni. Az előadás 2013-ban, az UFO Konferencián hangzott el.EZOBOX
1,974 views | Apr 07, 2015
cooking
cooking | FIX TV Enigma Egely György 2013.06.11.

FIX TV Enigma Egely György 2013.06.11.

vendég: Egely GyörgyA jelen videó és audió tartalom a FIX televízió kizárólagos tulajdona. Minden jog fenntartva.
1,974 views | Jun 12, 2013
cooking
cooking | VNTV A „Vaskori végidők intelmei Partl Viktória, Jakab István

VNTV A „Vaskori végidők intelmei Partl Viktória, Jakab István

Hamarosan új korszak köszönt az emberiségre. Ezt ma már egyre többen a zsigereinkben érezzük. Ma még a régi birodalmak törvényei vannak érvényben, és ezeket a törvényeket emberek hajtják végre embereken. Milyen karmát gyűjtünk ma össze, amikor már tudjuk, hogy az igazság nem egészen az, amit munkánkban, tetteinkben cselekszünk. Milyen felelősséget kell vállalnunk minden nap, a hozott döntéseinkért? Hamarosan az emberiségnek egy nagyon hosszú és fáradságos korszaka ér véget, ezt sokan Vaskornak hívják, és ebből lépünk át a tudatosság, a szeretetteljes kapcsolatok korszakába, amit Aranykorként fogunk megélni. Milyen intelmekkel tudunk szolgálni, itt a végidőkben, Erről beszél Partl Viktória spirituális tanácsadó, szeretetgyógyász és Jakab István.
1,974 views | Sep 11, 2012
cooking

cooking | VNTV Tűzbe vagy virágba borul a világ Partl Viktória, Jakab István

VNTV Tűzbe vagy virágba borul a világ Partl Viktória, Jakab István

A műsor végén mindenki eldönti, hogy a virágesőre, vagy világégésre szavaz. Valóban háttérhatalmak irányítják sorsunkat, vagy az emberen belül zajló sejtszintű evolúció kivetüléseit tapasztaljuk jelenlegi felgyorsult életünkben? Az „erősebb faj" elmélet zsákutcába jutott, csak az együttélés és szimbiózis alapelve érvényesülhet a Földön.
1,974 views | Sep 11, 2012
cooking
cooking | VNTV Az anyag halála avagy a lét a tét Jakab István, Partl Viktória

VNTV Az anyag halála avagy a lét a tét Jakab István, Partl Viktória

Az anyag megköt, lehúz, befed, a egyre kevésbé akartuk az anyag hatalmát. Felértékelődnek a tiszta energiák, a felfedezett belső erő, a belső sugárzás, ami változást hozhat az életünkbe. Felértékelődik a melegség, a szeretet, az önzetlenség, az odaadás, az összetartozás érzése. A létezésünk a tét, hiszen, aki beleragad az anyagba, az megfullad. Miért kellene a régi utat járni, amikor van új út, és ez az út a mindent kitöltő egységes szeretet megélése.
1,974 views | Sep 10, 2012
cooking
cooking | VNTV Torinoi lepel és a hideg magfúzió Dr. Egely György szemével Dr. Egely, Jakab István

VNTV Torinoi lepel és a hideg magfúzió Dr. Egely György szemével Dr. E...

Az elfeledett, vagy elnyomott technológiák egészen más területeken is hozhatnak meglepetéseket. Például a gömbvillám megmutatja azt, hogy van hipertér és ezáltal a túlvilág létére utal. Valamint a hidegfúzió alkalmas arra, hogy megmutassa, hogy olyan anyagátalakulások fordulhatnak elő szobahőmérsékleten, amelyek például a Torinoi lepel egyik ellentmondását feloldják, és arra mutatnak, hogy a Torinoi lepel valóban Jézus halotti leple volt.
1,974 views | Feb 22, 2013
cooking
cooking | Egely György Geoplutónikus ingyen energia

Egely György Geoplutónikus ingyen energia

Egy lengyel fizikus találmányával a geoplutónikus eljárással megoldható egy ország energiaellátása. Ennek első kísérleti bázisát Magyarországra szeretnék telepíteni, amihez nem kellene pénzt biztosítani, csak helyet és lehetőséget, hogy az így nyert energiát elektromos árammá hasznosítsák. Ehhez, csak a bürokráciát és a lobbi érdekeket kellene megdönteni!! Nézd meg és Terjeszd!http:hitelvilagstadium.blogspot.hu
1,974 views | Sep 24, 2012
cooking

cooking | 20141218 Prof Dr Papp Lajos előadása

20141218 Prof Dr Papp Lajos előadása

1,974 views | Dec 20, 2014
cooking
cooking | VNTV Parapercek Az Egely féle vitalitásmérő kerék Dr. Egely György, Jakab István

VNTV Parapercek Az Egely féle vitalitásmérő kerék Dr. Egely György, Ja...

Mérhető életenergia? Koncentrálással tudjuk befolyásolni a kerék mozgását? A műsorban személyesen találkozhatnak Egely Györggyel a vitalitásmérő kerék feltalálójával, aki érdekes történetekbe ágyazva meséli el a szerkezet megalkotásának történetét, használatának lehetőségeit.
1,974 views | Feb 13, 2013
cooking
cooking | Az élő mátrix szinkronizált teljes film

Az élő mátrix szinkronizált teljes film

Az eredeti angol nyelvű (magyar feliratos) verziót itt találjátok: http:youtu.be8Wk0k_x3otMEz a nagy nemzetközi visszhangot kiváltó film az egészségről és betegségről alkotott eddigi elképzeléseink újragondolására késztet Tudósokat szólaltat meg a világ minden tájáról, akik az információs mezőkkel kapcsolatos bizonyítékok egész sorával kérdőjelezik meg a biokémia és genetika kizárólagos szerepét a biológiai rendszerek működésében és irányításában.Az Élő Mátrix a gyógyítás új tudománya, a filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.http:www.thelivingmatrixmovie.com
1,974 views | Mar 02, 2014
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com