Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely

Cooking (0.06 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István

From Youtube.com - Posted: Sep 11, 2012 - 15,720 views
Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István | VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
Duration: 32 minute 56 seconds 
Play Cooking Video
Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. A riportot vezeti Jakab István.
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

KESHE a kamu az összeomlás elkerülhetetlen

Műsor tartalmaA KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olaj lobbi finanszíroz. Kettős célja van. Egyrészt nyugodtan dőljünk hátra, mert ők már mindent megtettek azért, hogy a jövő szabad energiával működő rendszerét elkészítsék, másrészt közömbösek legyünk egy olyan megoldással szemben, ami valóban megvalósítható, ugyanakkor megfelelő tájékoztatás híján könnyen lejárathatóak és nevetségesek legyünk.CímkékDr. Egely György, Jakab István, KESHE
5,613 views | Nov 17, 2012
cooking

Tiltott találmányok

Egely György által fémjelzett kutatócsoport munkája 1992-ben.Egely György: Tiltott találmányok1712-ben egy fiatal német vándororvos, Orffyreus szokatlan szerkezetet mutat be: egy kereket, ami állandóan forog, súlyokat emel fel, hónapokon át lezárt szobában is mozog, s másik állványra is áthelyezhető. 2005.03.22 08:50, Forrás: Vincze Attila Tamás, ma.hu hirdetésEgely György: Tiltott találmányok1712-ben egy fiatal német vándororvos, Orffyreus szokatlan szerkezetet mutat be: egy kereket, ami állandóan forog, súlyokat emel fel, hónapokon át lezárt szobában is mozog, s másik állványra is áthelyezhető. A kor tudósai és hitelt érdemlő emberei többször is megvizsgálják a szerkezetet, látják, hogy nem külső hatás mozgatja a kereket. A feltaláló nem árulja el, inkább a sírba viszi a titkot, de a 100.000 talléros vételárból nem enged...Az 1920-as években egy fiatal amerikai elektrotechnikus, H. Moray egy fadobozt mutat be, amelyben kékesen világító csövek vannak, s több kW elektromos energiát ad le heteken keresztül. Titkát a sírba viszi, mert senki nem fizeti meg a kért vételárat...Az 1930-as években egy osztrák erdész, Schauberger megdöbbenve látja, hogy a pisztrángokat nem sodorja le a gyors hegyi patak. Kopoltyújukat tanulmányozva olyan áramlási csatornát épít, amelyből a víz nagyobb energiával lép ki, mint ahogy belépett. Kevesen segítik a munkáját, eredményeit nem tudja hasznosítani...Nikola Tesla, korunk nagy feltalálója a 30-as éveken olyan villanyautót épít, amihez nem kell külső energiaforrás. Ő mégis szegényen, elhagyatottan hal meg...Az ehhez hasonló esetek, történetek folytatódnak a legutóbbi évtizedekig, sorra tűnnek el ilyen találmányok feltalálóikkal együtt. Minden jel arra mutat, hogy évszázadokkal ezelőtt fontos kérdésekben tévútra jutott a fizika, s emiatt a technika fejlődése. Nem túlzás azt állítani, hogy ebbe több milliárd ember pusztult bele ezidáig. Akik látták a kiutat, és működő, olcsó és tiszta többletenergiát adó szerkezeteket is készítettek, azokat eltaposták a tudomány és az ipar vezetői. Emiatt marad a szegénység, az energiaválság és a környezetszennyezés. Ma már tudni lehet, hogy hol és mit rontottunk el. Ezeket a történeteket dolgozza fel a könyv, jórészt eldugott, nehezen fellelhető dokumentumok alapján.Egely Kutató-fejlesztő Kft. (www.egely.hu)
37,842 views | Apr 28, 2012
cooking

VNTV Dr. Egely György Életenergia hogyan bánjunk vele?

Dr. Egely György kora megállapíthatatlan, és ezt gondolkodásmódjának, életenergiájának folytonos szinten tartásával éri el. De mi is az életenergia? Kinek több, kinek kevesebb jut belőle? Befolyásolhatjuk-e mi magunk életenergia szintünket? Megtudhatjuk az előadásból.
15,941 views | Sep 07, 2012
cooking

Csefkó Pál Tamás Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! VNTV 201...

Csefkó Pál Tamás - Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! - VNTV - 2013 11.16 Üdvözlöm kedves látogatóimat! Áldás kísérje, minden lépésüket! Forrás: www.vntv.hu Köszönöm szépen! Csefkó Pál Tamás - Földönkívüli technikák rendszerbe állítása a földön! - VNTV - 2013 11.16.
18,098 views | Jan 20, 2014
cooking

Amerika elfoglalása Drábik János az amerikai izraeli érdekházasságról

Amerika elfoglalásaECHO TV, Világ-panoráma, 2012-10-26.Vendég: Drábik János közíró. Téma: Amerikai-izraeli érdekházasság. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc- - - - - - - Obama újra - - - - - - - 2012. november 7Ma reggelre kiderült: Obama hivatalában marad és kihívója, Mitt Romney elvesztette a versenyt a fehér házi hivatalért.Bizonyos szempontból sajnáljuk: ha a republikánus elnökjelölt nyer, az Egyesült Államok hanyatlása gyorsabb lett volna, mivel olyan politikát folytat, amely felerősíti az USA-val szembeni ellenállást.Romney megígérte, hogy Kínát hivatalba lépése napján valuta manipulátornak nevezi, ami megindította volna a két hatalom közötti kereskedelmi háborút.Oroszországgal szemben -- mint megígérte -- megszüntette volna a „reset" (újraindítás) politikáját és azt ellenségként kezelte volna. Moszkva nyilván viszonozta volna a „szívességet" Szíriától kezdve Washington Irán-politikájáig.Romney -- mint bejelentette -- első elnöki útja Izraelbe vitte volna. Az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból Jeruzsálembe helyezte volna át. Már ez elegendő lett volna, hogy az arab világot nagyon feldühítse. Az is szinte biztos, hogy az izraeli szoldateszka felbátorítva érezte volna magát, hogy megtámadja Iránt, aminek következményei ugyancsak keményen sújtották volna Amerikát: amerikai katonákat támadtak volna Afganisztánban és Irán biztosan lezárta volna a Hormuz-szorost, ahol tartályhajók visznek üzemanyagot az Egyesült Államokba (is).....tovább:: http:www.nemenyi.netdefault.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=106284- - - - - - - - 2012. november 28. - - - - - - - - Mi lesz veled Izrael?!Az amerikai elnökválasztás után a szövetség hét állama adta be a petíciót, hogy ki szeretnének lépni a föderációs szövetségből. A kilépéshez mellékelték azt a huszonötezer aláírást, ami ehhez szükséges. A tagállamok akik el akarják hagyni a süllyedő hajót a következők: Texas, Louisiana, Észak-Carolina, Alabama, Georgia, Tennessee és Florida.Ezek az államok azok, akik az első szögeket verik be a szabadkőműves, cionista fellegvárnak számító USA koporsójába. forrás:: Jövőnk.info- - - - - - - - 2012. december 10. - - - - - - - - Obama földönkívüli testőrökkel dolgoztat, terjedt el az Egyesült Államokban, azt követően, hogy egyesek egy furcsa alakot fedeztek fel az elnök 2012. dec. 10.-i washingtoni beszédének filmfelvételén. A képen egy kopasz, orr nélküli figura látható, aki különösen a kinagyított, és így elmosódó felvételen látszik furcsának. A neten terjedő magyarázat szerint hüllő-ember keverékről van szó, aki az amerikai elnök különleges védelmének a tagja....- - - - - - - - Apparently one of Obama's Secret Service spooks shapeshifted into some weird humanoid during his speech at December 10th, 2012. AIPAC Zionist Conference at the Washington Convention Center. http:www.youtube.comwatch?v=Bb1WePV8tJs
14,786 views | Oct 27, 2012
cooking

Enigma 2012.01.17. Tiltott találmányok

Porfúzió,hidegfúzió,magfúzió....avagy hogyan készítsünk szénből vasat,akár aranyat!!!
5,090 views | Apr 30, 2012
cooking

VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jaka...

Sokan gondolják, hogy közük van a szellemvilághoz, ugyanakkor csak a betanult szövegeket szajkózzák. Az intuíciók - amelyek a hetedik Mennyországba adnak betekintést - hozzásegítenek, hogy a szellemvilágból kapjunk közvetlen támogatást és útmutatást.
11,046 views | Sep 11, 2012
cooking

VNTV Intimtorna férfiaknak Titkok, amikről sosem beszélünk Kriston And...

Kedves férfinézőink! Gondoltunk már arra, hogy testünk karbantartása nemcsak a kockás has és feszülő bicepsz eléréséből áll? Tudtuk azt, hogy alhasi tájékunk belülről is fontos szerepet játszik az életünk folyamán? Gondoltunk arra, hogy mennyire lényeges a férfi szervek tudatos védelme? A Kriston Intim Tornával, a szokásaink tudatosításával. a lelki folyamatok testünkre gyakorolt hatásainak megértésével sokat tehetünk a férfiasság és az egészség megőrzésének az érdekében. Kriston Andrea olyan tanácsokkal látja el a nézőket, amelyek betartásával védelmet nyújtunk az alhasi szerveinknek és megőrizhetjük a prosztata egészségét.
8,439 views | Apr 25, 2013
cooking

VNTV A magyar TESLA Égbe kiáltó találmányok felhasználás nélkül Csefkó...

Tesla a halálakor számos felfedezés titkát vitte magával, mivel egy közös tudatmezőből szerezzük az ismereteinket belátható, hogy a témára ráhangolódva egy hasonló zseniális elme képes lehet felismerni a plazmával működtetett fényforrást, vízmotort, avagy a semleges áram titkát.
41,621 views | Jul 25, 2013
cooking

VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktóri...

Kik azok az angyalok? Amikor először ábrázolták őket, akkor még azok a fogalmak, hogy frekvencia, rezgésszint nem voltak értelmezhetőek.Az angyalok szárnycsapásaival különböztették meg, hogy az adott angyali lény melyik hierarchikus rezgésközösségből származik. Beszélgetőtársak: Partl Viktória angyalokkal társalgó és Jakab István másképp-társalgó.
19,336 views | Sep 11, 2012
cooking

VNTV Tűzbe vagy virágba borul a világ Partl Viktória, Jakab István

A műsor végén mindenki eldönti, hogy a virágesőre, vagy világégésre szavaz. Valóban háttérhatalmak irányítják sorsunkat, vagy az emberen belül zajló sejtszintű evolúció kivetüléseit tapasztaljuk jelenlegi felgyorsult életünkben? Az „erősebb faj" elmélet zsákutcába jutott, csak az együttélés és szimbiózis alapelve érvényesülhet a Földön.
2,645 views | Sep 11, 2012
cooking

VNTV A Mátrix az újmedicina szemszögéből Barnai Roberto, Jakab István

Hányféle mátrix létezik. A mátrix az a szoftver, amelyek alapján élnek az adott közösségek. Általa alakulnak ki a szokások: erkölcs, viselkedési, táplálkozási, szexuális szokások. Ezekhez a „kondíciókhoz" igazodik a gondolat, amely folyamatosan ítélkezik, megítéli a dolgokat. Amikor a mi kultúrközösségünkben elfogadott disznót enni, de bűn a kutyahús étel, a világ nagyobb részén elfogadott a poligámia, nálunk a monogámia kondíciójába fuldoklanak az emberek. Hogy mi köze ehhez az új medicinának, az agyunkba létrehozott lenyomatok kiváltó okai ugyanúgy az adott élettér mátrixaiból erednek.
2,912 views | Apr 24, 2013
cooking

Egely György

2,265 views | Aug 05, 2014
cooking

VNTV A természet kifogyhatatlan műszaki találmányai Jakab István, dr. ...

Nem leigázni, megérteni kellene a természetet. Ma talán a lehetséges találmányok 1%-át használjuk, a többi ott található a természetben felfedezetlenül. El tudsz képzelni egy olyan fúrót, ami nem forog, hanem reszelő mozgással hatol át az anyagon?
2,912 views | Feb 22, 2013
cooking

Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár...

A létezés valósága energiarezgés és hullám. Minden, ami ebben a kategóriában kapcsolatba lép velünk, az hatással van ránk. A földsugárzás hosszú évtizedekig a láthatatlan gyilkos elnevezést kapta, pedig csak szúnyogcsípés hatású kistestvére a megadózisú giga HZ-eknek és a HAARP által sugárzott időjárás és hangulatmoduláló hullámoknak. Tudati szinten, ha érzékeljük a hatásait, máris képesek vagyunk kompenzálni, kivédeni.
23,320 views | Sep 26, 2013
cooking

Újabb titkok Jézus Urunk életének korszakáról Kovács Magyar András elő...

http:www.szellemvilag.huszent-jezus-urunk Kovács - Magyar András honlapjai: • http:www.szellemvilag.hu • http:www.csodalatosgyogyulasok.hu Tel.: +36-1-251-4983, +36-1-222-3186
13,484 views | Mar 13, 2012
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com