Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely

Cooking (0.06 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István

From Youtube.com - Posted: Sep 11, 2012 - 18,776 views
Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István | VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
Duration: 32 minute 56 seconds 
Play Cooking Video
Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. A riportot vezeti Jakab István.
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jaka...

Sokan gondolják, hogy közük van a szellemvilághoz, ugyanakkor csak a betanult szövegeket szajkózzák. Az intuíciók - amelyek a hetedik Mennyországba adnak betekintést - hozzásegítenek, hogy a szellemvilágból kapjunk közvetlen támogatást és útmutatást.
15,380 views | Sep 11, 2012
cooking

Csefkó Pál Tamás Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! VNTV 201...

Csefkó Pál Tamás - Eltitkolt eredetünk! Földönkívüli technikák! - VNTV - 2013 11.16 Üdvözlöm kedves látogatóimat! Áldás kísérje, minden lépésüket! Forrás: www.vntv.hu Köszönöm szépen! Csefkó Pál Tamás - Földönkívüli technikák rendszerbe állítása a földön! - VNTV - 2013 11.16.
31,305 views | Jan 20, 2014
cooking

Egely György

6,470 views | Aug 05, 2014
cooking

VNTV Magyarország felszabadítása orosz segítséggel Vezér Szörényi Lász...

Bőrünkön érezzük, hogy egyre több spekuláns dörzsöli a kezét a világ különböző részein, hogy Magyarországon verje fel a hídfőállását, ide menekítse lakosságát, és itt folytassa tovább parazita életét. Van-e egy ilyen kis országnak független szövetségese, aki nem gyarmatosítani akarja a már egyébként gyarmati sorban lévő országot. Hihetünk-e abban, hogy Oroszország segítő kezet nyújtana Magyarországnak a most alakuló Eurázsiai Unió megalakulása kapcsán vagy forduljunk a Visegrádi Négyek idáig csak felszínesen működő szövetségéhez? Mi a megoldás? Valamilyen megoldás kell, Európa gyarmataként a háttérhatalmak leendő fészkeként nem kívánunk élni! Nekünk ez nem újdonság, hiszen húsz éve úgy érezzük, hogy a gyarmatok gyarmatain élünk. Lehet-e ennél még rosszabb a magyar embernek, ha az amerikai befektetők direkt tudnak országunkban újabb vállalkozásokat indítani, ahol minimálbérért dolgozhat a magyar lakosság. Hol az a pont, amikor már van annyi tudatosult magyar honfitársunk, hogy azt mondhatjuk, hogy saját kezünkbe vesszük sorsunkat? Kik lehetnek a szövetségeseink ebben a vállalkozásban? A gyarmatok perifériáján sehol nem jobb a helyzet. Az Eurázsiai Unióban való részvétel egy biztonságos, hosszú távú gazdasági együttműködést jelenthetne, ahol éléstára lehetnénk ennek a világnak, ahol már ismerik és szeretik a magyar árukat és a magyar embereket. A játék addig tart, ameddig játszunk.
15,038 views | May 24, 2013
cooking

VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktóri...

Kik azok az angyalok? Amikor először ábrázolták őket, akkor még azok a fogalmak, hogy frekvencia, rezgésszint nem voltak értelmezhetőek.Az angyalok szárnycsapásaival különböztették meg, hogy az adott angyali lény melyik hierarchikus rezgésközösségből származik. Beszélgetőtársak: Partl Viktória angyalokkal társalgó és Jakab István másképp-társalgó.
22,704 views | Sep 11, 2012
cooking

VNTV A látók köztünk élnek Hajdú Laura, Jakab István

„Az érzékelés még nem látás" (Hamvas Béla) Egy különleges képességű vendégünk Hajdú Laura, aki kisgyermekkorától érzékeli a szellemvilágot, angyalokat és a sötét erőket egyaránt. Laura képes közbenjárni a hozzá forduló emberekért, hogy választ kapjanak kérdéseikreélet feladataikkal kapcsolatban. Műsorvezetőnk is a 'műtő asztalra' került a program kapcsán.
12,416 views | Sep 10, 2012
cooking

VNTV Két látó beszélget Hajdú Laura, Partl Viktória

Lélekgyógyászok, ha összejönnek, arról beszélgetnek, hogy mik a leggyakrabban feltett kérdések, amikor leül velük szembe egy útkereső. A szétrobbanó társkapcsolatok, elkerülhetetlen sorsfeladatok, kikerülhetetlen út, amit meg kell járniuk embereknek, akár nemzeteknek. Ezek ott vannak a hozzáférhetetlen ismeretünkben. A látókkal az út az ismeretlenbe kalandját élhetjük meg, ami sok esetben magunkhoz vezet.
19,338 views | Sep 07, 2012
cooking

KESHE a kamu az összeomlás elkerülhetetlen

Műsor tartalmaA KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olaj lobbi finanszíroz. Kettős célja van. Egyrészt nyugodtan dőljünk hátra, mert ők már mindent megtettek azért, hogy a jövő szabad energiával működő rendszerét elkészítsék, másrészt közömbösek legyünk egy olyan megoldással szemben, ami valóban megvalósítható, ugyanakkor megfelelő tájékoztatás híján könnyen lejárathatóak és nevetségesek legyünk.CímkékDr. Egely György, Jakab István, KESHE
8,821 views | Nov 17, 2012
cooking

VNTV Rothschild cionizmus Drábik János, Jakab István

David Icke-nak elege lett abból, hogy a világot a zsidóság kérdésével osszák meg. Előadásából kiderült, hogy amikor a zsidókat szidjuk, világunk egy maroknyi csoportjáról beszélünk, akik az elmúlt ezer év történetét pénzügyi manipulációval irányították. Ez alapján történelmünk, akár a bankok történelme is lehetne. Drábik Jánosnak egyedi véleménye van a dolgokról, ugyanis történelmünket több könyvében is elemezte már a befolyásos bankárok történelemalakító tevékenysége alapján. Végre riporterünkkel nem mindenben értett egyet...2013.01.10.
10,988 views | Feb 15, 2013
cooking

VNTV Kik a táltos királyok? Kik az apostol királyok? Kovács Magyar And...

Magyarnak lenni annyi, mint Isten anyánk szellemét őrizni magunkban. A magyarok szellemi vezetői és égi kapcsolattartói a táltosok és az apostolkirályok. Eddig nem hallott gondolatok a magyarság szellemi eredetéről Kovács-Magyar András nyomán.
12,090 views | May 27, 2013
cooking

Tabuk, titkok, tények Forradalom az energiatermelésben Leslie Szabó és...

2. rész: https:www.youtube.comwatch?v=SNNJOA0BPdI
10,662 views | Mar 12, 2014
cooking

Amerika elfoglalása Drábik János az amerikai izraeli érdekházasságról

Amerika elfoglalásaECHO TV, Világ-panoráma, 2012-10-26.Vendég: Drábik János közíró. Téma: Amerikai-izraeli érdekházasság. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc- - - - - - - Obama újra - - - - - - - 2012. november 7Ma reggelre kiderült: Obama hivatalában marad és kihívója, Mitt Romney elvesztette a versenyt a fehér házi hivatalért.Bizonyos szempontból sajnáljuk: ha a republikánus elnökjelölt nyer, az Egyesült Államok hanyatlása gyorsabb lett volna, mivel olyan politikát folytat, amely felerősíti az USA-val szembeni ellenállást.Romney megígérte, hogy Kínát hivatalba lépése napján valuta manipulátornak nevezi, ami megindította volna a két hatalom közötti kereskedelmi háborút.Oroszországgal szemben -- mint megígérte -- megszüntette volna a „reset" (újraindítás) politikáját és azt ellenségként kezelte volna. Moszkva nyilván viszonozta volna a „szívességet" Szíriától kezdve Washington Irán-politikájáig.Romney -- mint bejelentette -- első elnöki útja Izraelbe vitte volna. Az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból Jeruzsálembe helyezte volna át. Már ez elegendő lett volna, hogy az arab világot nagyon feldühítse. Az is szinte biztos, hogy az izraeli szoldateszka felbátorítva érezte volna magát, hogy megtámadja Iránt, aminek következményei ugyancsak keményen sújtották volna Amerikát: amerikai katonákat támadtak volna Afganisztánban és Irán biztosan lezárta volna a Hormuz-szorost, ahol tartályhajók visznek üzemanyagot az Egyesült Államokba (is).....tovább:: http:www.nemenyi.netdefault.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=106284- - - - - - - - 2012. november 28. - - - - - - - - Mi lesz veled Izrael?!Az amerikai elnökválasztás után a szövetség hét állama adta be a petíciót, hogy ki szeretnének lépni a föderációs szövetségből. A kilépéshez mellékelték azt a huszonötezer aláírást, ami ehhez szükséges. A tagállamok akik el akarják hagyni a süllyedő hajót a következők: Texas, Louisiana, Észak-Carolina, Alabama, Georgia, Tennessee és Florida.Ezek az államok azok, akik az első szögeket verik be a szabadkőműves, cionista fellegvárnak számító USA koporsójába. forrás:: Jövőnk.info- - - - - - - - 2012. december 10. - - - - - - - - Obama földönkívüli testőrökkel dolgoztat, terjedt el az Egyesült Államokban, azt követően, hogy egyesek egy furcsa alakot fedeztek fel az elnök 2012. dec. 10.-i washingtoni beszédének filmfelvételén. A képen egy kopasz, orr nélküli figura látható, aki különösen a kinagyított, és így elmosódó felvételen látszik furcsának. A neten terjedő magyarázat szerint hüllő-ember keverékről van szó, aki az amerikai elnök különleges védelmének a tagja....- - - - - - - - Apparently one of Obama's Secret Service spooks shapeshifted into some weird humanoid during his speech at December 10th, 2012. AIPAC Zionist Conference at the Washington Convention Center. http:www.youtube.comwatch?v=Bb1WePV8tJs
17,668 views | Oct 27, 2012
cooking

VNTV UFO rokonságunk 17 faj látogatja rendszeresen Földünket Csefkó Pá...

Az UFO mozgalom -- ha néha háttérbe húzódva is -- hosszú évtizedek óta működik Magyarországon. Számukra az UFO kérdés nem fantazmagória, hanem realitás. Képzeljétek el azt a napot, amikor egy tudományos kutató mentális úton kapcsolatba lép idegen civilizációkkal és zseniális találmányokkal örvendeztetheti meg az emberiséget.
115,519 views | Jul 26, 2013
cooking

VNTV A természet kifogyhatatlan műszaki találmányai Jakab István, dr. ...

Nem leigázni, megérteni kellene a természetet. Ma talán a lehetséges találmányok 1%-át használjuk, a többi ott található a természetben felfedezetlenül. El tudsz képzelni egy olyan fúrót, ami nem forog, hanem reszelő mozgással hatol át az anyagon?
3,741 views | Feb 22, 2013
cooking

VNTV Intimtorna férfiaknak Titkok, amikről sosem beszélünk Kriston And...

Kedves férfinézőink! Gondoltunk már arra, hogy testünk karbantartása nemcsak a kockás has és feszülő bicepsz eléréséből áll? Tudtuk azt, hogy alhasi tájékunk belülről is fontos szerepet játszik az életünk folyamán? Gondoltunk arra, hogy mennyire lényeges a férfi szervek tudatos védelme? A Kriston Intim Tornával, a szokásaink tudatosításával. a lelki folyamatok testünkre gyakorolt hatásainak megértésével sokat tehetünk a férfiasság és az egészség megőrzésének az érdekében. Kriston Andrea olyan tanácsokkal látja el a nézőket, amelyek betartásával védelmet nyújtunk az alhasi szerveinknek és megőrizhetjük a prosztata egészségét.
16,649 views | Apr 25, 2013
cooking

Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár...

A létezés valósága energiarezgés és hullám. Minden, ami ebben a kategóriában kapcsolatba lép velünk, az hatással van ránk. A földsugárzás hosszú évtizedekig a láthatatlan gyilkos elnevezést kapta, pedig csak szúnyogcsípés hatású kistestvére a megadózisú giga HZ-eknek és a HAARP által sugárzott időjárás és hangulatmoduláló hullámoknak. Tudati szinten, ha érzékeljük a hatásait, máris képesek vagyunk kompenzálni, kivédeni.
26,545 views | Sep 26, 2013
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com