Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely

Cooking (0.13 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István

From Youtube.com - Posted: Sep 10, 2012 - 20,357 views
Cooking | VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei Dr. Egely György, Jakab István
VNTV A gömbvillamok, a tulvilag hirnökei Dr. Egely György, Jakab Istvan
Duration: 32 minutes 56 seconds 
Play Cooking Video
Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. A riportot vezeti Jakab István.
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | Egely György Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség

Egely György Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség

Egy újabb elfelejtett, eltitkolt találmány bemutatója az egypólusú villanykörte a parapercek adásában. Ha Tesla tudását komolyan veszi a világ, akár megszabadulhatunk az energiafüggőségtől, feleannyi hálózati vezetéket felhasználva. Az adásban bemutatjuk az egy szál vezetékről táplált 20W-os LED sort. Nem csalás, nem ámítás, egy szál vezetéken szalad oda-vissza az áram. Interjú Dr. Egely György kutatómérnökkel.
3,084 views | Apr 28, 2013
cooking
cooking | VNTV Dr. Egely György Életenergia hogyan bánjunk vele?

VNTV Dr. Egely György Életenergia hogyan bánjunk vele?

Dr. Egely György kora megállapíthatatlan, és ezt gondolkodásmódjának, életenergiájának folytonos szinten tartásával éri el. De mi is az életenergia? Kinek több, kinek kevesebb jut belőle? Befolyásolhatjuk-e mi magunk életenergia szintünket? Megtudhatjuk az előadásból.
3,084 views | Sep 07, 2012
cooking
cooking | VNTV Ön hol szerezte a doktoriját? Dr. Egely György, Jakab István

VNTV Ön hol szerezte a doktoriját? Dr. Egely György, Jakab István

Ma még mindig a tekintélyelvű tudomány korát éljük. Ugyanakkor az intenzív gondolkodást most is üldözik. Kb. 150 éve kisiklott a fizika, az orvostudomány, s a kémia, és azokat a szálakat vágják el, amelyek az új felfedezések világába vezetnének. Két fogalmat vet fel Dr. Egely György: Miért nem használják a longitudinális hullámokat,és hogyan magyarázzuk azt a mágneses hatást, amely egy ponton nem vonzza, hanem taszítja a vasat.
3,084 views | Feb 22, 2013
cooking
cooking | VNTV A természet kifogyhatatlan műszaki találmányai Jakab István, dr. Egely György

VNTV A természet kifogyhatatlan műszaki találmányai Jakab István, dr. ...

Nem leigázni, megérteni kellene a természetet. Ma talán a lehetséges találmányok 1%-át használjuk, a többi ott található a természetben felfedezetlenül. El tudsz képzelni egy olyan fúrót, ami nem forog, hanem reszelő mozgással hatol át az anyagon?
3,084 views | Feb 22, 2013
cooking

cooking | VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jakab István

VNTV A szellemvilág üzeneteinek közvetítője Kovács Magyar András, Jaka...

Sokan gondolják, hogy közük van a szellemvilághoz, ugyanakkor csak a betanult szövegeket szajkózzák. Az intuíciók - amelyek a hetedik Mennyországba adnak betekintést - hozzásegítenek, hogy a szellemvilágból kapjunk közvetlen támogatást és útmutatást.
3,084 views | Sep 11, 2012
cooking
cooking | VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktória, Jakab István

VNTV Angyalok harca, avagy a bennünk lakó lélek két arca Partl Viktóri...

Kik azok az angyalok? Amikor először ábrázolták őket, akkor még azok a fogalmak, hogy frekvencia, rezgésszint nem voltak értelmezhetőek.Az angyalok szárnycsapásaival különböztették meg, hogy az adott angyali lény melyik hierarchikus rezgésközösségből származik. Beszélgetőtársak: Partl Viktória angyalokkal társalgó és Jakab István másképp-társalgó.
3,084 views | Sep 11, 2012
cooking
cooking | Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár János, Jakab István

Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség Csefkó Pál Tamás, Kalmár...

A létezés valósága energiarezgés és hullám. Minden, ami ebben a kategóriában kapcsolatba lép velünk, az hatással van ránk. A földsugárzás hosszú évtizedekig a láthatatlan gyilkos elnevezést kapta, pedig csak szúnyogcsípés hatású kistestvére a megadózisú giga HZ-eknek és a HAARP által sugárzott időjárás és hangulatmoduláló hullámoknak. Tudati szinten, ha érzékeljük a hatásait, máris képesek vagyunk kompenzálni, kivédeni.
3,084 views | Sep 25, 2013
cooking
cooking | VNTV A „Vaskori végidők intelmei Partl Viktória, Jakab István

VNTV A „Vaskori végidők intelmei Partl Viktória, Jakab István

Hamarosan új korszak köszönt az emberiségre. Ezt ma már egyre többen a zsigereinkben érezzük. Ma még a régi birodalmak törvényei vannak érvényben, és ezeket a törvényeket emberek hajtják végre embereken. Milyen karmát gyűjtünk ma össze, amikor már tudjuk, hogy az igazság nem egészen az, amit munkánkban, tetteinkben cselekszünk. Milyen felelősséget kell vállalnunk minden nap, a hozott döntéseinkért? Hamarosan az emberiségnek egy nagyon hosszú és fáradságos korszaka ér véget, ezt sokan Vaskornak hívják, és ebből lépünk át a tudatosság, a szeretetteljes kapcsolatok korszakába, amit Aranykorként fogunk megélni. Milyen intelmekkel tudunk szolgálni, itt a végidőkben, Erről beszél Partl Viktória spirituális tanácsadó, szeretetgyógyász és Jakab István.
3,084 views | Sep 11, 2012
cooking

cooking | VNTV Kik a fényküldöttek? Jakab István, Partl Viktória

VNTV Kik a fényküldöttek? Jakab István, Partl Viktória

Hogyan ismerhetjük fel másokban és magunkban küldetésünket? Ki vagyok én, miért itt és most, mi a dolgom ebben a világban... A Fényküldöttek nem a földi fejlődésük útján érik el azt az állapotot, hanem segítőnek küldték ide őket. Amikor rájönnek erre az állapotra, akkor ez tudatosul és már akár fel is ismerik egymást. A küldetésük a segítés, ők embertársaik tudatra ébredésének bábaasszonyai Jakab István szeretetgyógyász és Partl Viktória beszélgetnek.
3,084 views | Sep 07, 2012
cooking
cooking | VNTV Tűzbe vagy virágba borul a világ Partl Viktória, Jakab István

VNTV Tűzbe vagy virágba borul a világ Partl Viktória, Jakab István

A műsor végén mindenki eldönti, hogy a virágesőre, vagy világégésre szavaz. Valóban háttérhatalmak irányítják sorsunkat, vagy az emberen belül zajló sejtszintű evolúció kivetüléseit tapasztaljuk jelenlegi felgyorsult életünkben? Az „erősebb faj" elmélet zsákutcába jutott, csak az együttélés és szimbiózis alapelve érvényesülhet a Földön.
1,598 views | Sep 11, 2012
cooking
cooking | VNTV Torinoi lepel és a hideg magfúzió Dr. Egely György szemével Dr. Egely, Jakab István

VNTV Torinoi lepel és a hideg magfúzió Dr. Egely György szemével Dr. E...

Az elfeledett, vagy elnyomott technológiák egészen más területeken is hozhatnak meglepetéseket. Például a gömbvillám megmutatja azt, hogy van hipertér és ezáltal a túlvilág létére utal. Valamint a hidegfúzió alkalmas arra, hogy megmutassa, hogy olyan anyagátalakulások fordulhatnak elő szobahőmérsékleten, amelyek például a Torinoi lepel egyik ellentmondását feloldják, és arra mutatnak, hogy a Torinoi lepel valóban Jézus halotti leple volt.
1,598 views | Feb 22, 2013
cooking
cooking | Gömbvillámok National Geographic

Gömbvillámok National Geographic

1,598 views | Jan 13, 2014
cooking

cooking | VNTV Gömbvillám és gabonakörök Dr. Egely György, Jakab István

VNTV Gömbvillám és gabonakörök Dr. Egely György, Jakab István

Jakab István vendége Dr. Egely György, a gömbvillám és a gabonakörök jelenségének kutatója.
1,598 views | Feb 13, 2013
cooking
cooking | Gömbvillám Magyarországon 1994

Gömbvillám Magyarországon 1994

1987-1994 ig a világon a legtöbb gömbvillám nálunk volt :))
1,598 views | Jul 30, 2014
cooking
cooking | VNTV Az anyag halála avagy a lét a tét Jakab István, Partl Viktória

VNTV Az anyag halála avagy a lét a tét Jakab István, Partl Viktória

Az anyag megköt, lehúz, befed, a egyre kevésbé akartuk az anyag hatalmát. Felértékelődnek a tiszta energiák, a felfedezett belső erő, a belső sugárzás, ami változást hozhat az életünkbe. Felértékelődik a melegség, a szeretet, az önzetlenség, az odaadás, az összetartozás érzése. A létezésünk a tét, hiszen, aki beleragad az anyagba, az megfullad. Miért kellene a régi utat járni, amikor van új út, és ez az út a mindent kitöltő egységes szeretet megélése.
1,598 views | Sep 10, 2012
cooking
cooking | A Bach virágterápia természetgyógyászati alkalmazása Varsányi Péter, Partl Viktória

A Bach virágterápia természetgyógyászati alkalmazása Varsányi Péter, P...

A tudás és a precizitás a felelős terapeutának ugyanúgy ismérve, mint egy mérnöknek vagy egy építésznek. Az érdekesség az, hogy a virágterapeuta nem ragad meg egy növény szépségénél, hanem a hordozott tulajdonságokat képes lefordítani egy másik élőlény nyelvére is és információs szinten támogatni vagy megváltoztatni azt.
1,598 views | Nov 25, 2013
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com