Cooking | susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja pr

Cooking (0.23 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja prodato!!!!!!!!

From Youtube.com - Posted: Jul 01, 2012 - 28,628 views
Cooking | susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja prodato!!!!!!!! | susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja prodato!!!!!!!!
susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja prodato!!!!!!!!
susara za voce , povrce i lekovito bilje Azanja prodato!!!!!!!!
Duration: 02 minute 24 seconds 
Play Cooking Video
kapacitet 350 kg susi voce,povrce ,lekovito bilje,meso ,ribe,kobasice,na toplom i vrucem vazduhu kontakt mob. 062 742 902
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

Sušare Arthur Solar Subotica

Solarna energija je mogućnost da se ostvari ekonomska dobit i može se primeniti u razne svrhe. Preduzeće "Artur Solar" iz Subotice iskoristilo je sve njene ekološke blagodeti i usmerilo se na proizvodnjom solarnih kolektora i solarnih sušara rađenih po kanadskoj tehnologiji i baziranih na vazdušnom grejanju i sušenju.
2,239 views | Sep 06, 2013
cooking

Sušare Arthur Solar ekonomično i zdravo

Ukoliko želite dobro da profitirate baveći se sušenjem voća, povrća i lekovitog bilja uz pomoć solarne energije, predstavljamo vam jedinstvene sušare preduzeća „Artur Solar" iz Subotice.
2,374 views | Sep 14, 2013
cooking

Hrana kao lijek Češnjak

Facebook: http:www.facebook.comYoutubeSubscribeHelpIzumiru li doista pčele? Ako je to točno, u roku od dvije i pol godine nestao bi sav poznati prirodni biološki svijet kakvoga poznajemo, jer bi glavni oprašivač, bitan živući organizam u biološkom lancu na Zemlji, prestao obavljati svoju temeljnu zadaću: pomoći drugom živom biološkome svijetu da se razmnožava i rasprostire diljem svijeta. Zašto je med od pamtivijeka najbolji čovjekov prijatelj koji mu daje snagu i zdravlje, kakva je povijesna uloga meda u zdravoj prehrani, kakve nutricionističke vrijednosti ima, zašto su propolis, matična mliječ i peludni prah dobri za naše zdravlje? Otkud misao da je med poput lijeka, zašto ga oduvijek čovjek stavlja na rane, kakve su najnovije znanstvene spoznaje o medu, saznajte u znanstvenoj seriji Hrana kao lijek. ******************************************* Hrvatska radiotelevizija i ekipa serije, prema ideji i scenariju urednice serije dr. sc. Jasne Burić, u režiji Zdravka Mustaća, gledateljima su pripremili atraktivan sadržaj, koji će ih, na znanstveno utemeljen način educirati o zdravoj hrani koju nam svakodnevno nudi priroda u kojoj živimo. Seriju karakterizira uzbudljiva i poticajna TV priča, brojni kompetentni sugovornici, te ono najvažnije: uvjerljiva i obrazovna poruka za sve uzraste, koja će sasvim sigurno utjecati na životne navike i stavove mnogih o zdravoj i korisnoj prehrani za čovjeka. S obzirom da je, više nego ikad, zdrava prehrana, zdrav način života, biološki uzgojena hrana bez aditiva ili bilo kakvih umjetnih aroma i kemijskih dodatnih supstanci jedna od najvažnijih preokupacija suvremenog čovjeka, budite uz Hrvatsku radioteleviziju i "Hranu kao lijek" svakog ponedjeljka u 20.30 satiSerija ima deset epizoda: MASLINA, MED, ČEŠNJAK, GROŽĐE, GLJIVE, RIBE, MRKVA, JABUKA, BOBIČASTO VOĆE, ZDRAVA PREHRANA i KRETANJE.
6,497 views | Feb 23, 2014
cooking

pušnica od temelja do krova, vrlo jednostavno

how to built a mini smoker, very simple music- Kismet- Dreaming
59,203 views | May 02, 2012
cooking

stroj za sakupljanje plodova

Za plodove i slične oble predmete do 4 cm promjera. Drugo ime je baganut. Pogledajte i ove izninme naprave hrvatske proizvodnje:http:youtu.beu0drvQ1AmUkhttp:www.youtube.comwatch?v=eFb5h7j8OPQhttp:www.youtube.comwatch?v=bViM86fg2ukhttps:www.youtube.comwatch?v=jNTtb3yMdhQ
193,717 views | Sep 08, 2012
cooking

Sušenje šljiva na starinski način

15,300 views | Jan 22, 2013
cooking

Masina za secenje sljiva Cutting machine Plum Maшина за сечење шљива

Masina za secenje sljiva - Cutting machine Plum - Maшина за сечење шљива Mašinoprojekt.doo http:www.masinoprojekt.in.rs e-mail : masinoprojekt.doo@gmail.com address : Miodraga Lukovica 29, Trstenik, Srbija telephone : +381 37 712 631
15,418 views | Sep 06, 2012
cooking

Pravljenje dzema za 15 minuta.mov

Poljoprivredni Sajam u Novom Sadu - masina za preradu voca - demonstracija
13,448 views | May 17, 2012
cooking

Najbolja ikad krckalica za lesnik

Najbolja ikad krckalica za lesnik
18,792 views | Nov 11, 2012
cooking

Vojislav Mihailovic suva sljiva.flv

Srbija je krajem XIX veka izvozila 40.000 tona suve sljive. Podaci govore da Srbija sada ima blizu 40 miliona stabala sljive. Osavremenjavanje seoskih domacinstava je neophodno kako bi se proizvodnja povecala a u isto vreme poboljsao i kvalitet koji strano trziste zahteva. Neki su to vec ucinili. Reportaza je snimljena u selu Klinci kod Valjeva u domacinstvu Vojislava Mihailovica. TV realizacija: Zivorad Jankovic-novinar, Ivan Radojevic-snimatelj, Nenad Savic-montazer. RTV Plus, septembar 2010.
13,835 views | Oct 03, 2010
cooking

Installation de la poutre et des poutrelles de plancher

Marquer le carré du plancher pour qu'il soit d'équerre. Fixer les poutres et poutrelles selon le plan d'installation. Utiliser de la colle et des clous pour fixer les feuilles de 4' x 8' de contre-plaqué 58" embouvetées.
292,619 views | Apr 21, 2011
cooking

Sušeno voće izvozna šansa Srbije

Srbija je u vreme Obrenovića izvozila rakiju, ali i velike količine sušenih šljiva, koje su završavale na trpezama evropskih kraljevskih porodica. Nekada smo u SAD izvozili i do 40.000 tona godišnje, a danas su te količine mnogo manje. Porodica Duška Djurića iz Dražinovića odlučila je 1990. godine da ostane na selu i pokrene upravo biznis sa sušenim šljivama, a on tvrdi da su i druge sušene voćke još ukusnije.
8,399 views | Jan 03, 2013
cooking

Sušare Arthur Solar Subotica pametna investicija

Ukoliko se ubrajate među poljoprivrednike koji žele da ostvare što veću dobit, pravi izbor za vas su solarne sušare preduzeća "Artur solar" iz Subotice.
514 views | Sep 25, 2013
cooking

Prilog iz Nemačke fabrike FENDT kako testiraju traktore

Prilog iz Nemačke fabrike FENDT - kako testiraju traktore
26,570 views | Nov 25, 2012
cooking

Uzgoj organskog lekovito bilja kako da razmnozite korove a ne da ih su...

Uzgoj organskog lekovito bilja - kako da razmnozite korove a ne da ih suzbijate
4,975 views | Apr 29, 2013
cooking

Kalemljenje 1 način

Kalemljenje
179,613 views | Mar 26, 2012
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com