Cooking | Resep Mie Goreng Ayam Chicken Fried Noodle - Cooki

Cooking (0.23 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

Resep Mie Goreng Ayam Chicken Fried Noodle

From Youtube.com - Posted: May 21, 2009 - 306,941 views
Cooking | Resep Mie Goreng Ayam Chicken Fried Noodle
Resep Mie Goreng Ayam Chicken Fried Noodle
Resep Mie Goreng Ayam Chicken Fried Noodle
Duration: 2 minutes 11 seconds 
Play Cooking Video
Indonesian Food. Makanan praktis nih, sayurnya bisa pake apa aja yang ada. Nggak pake ayam juga enak lho, bisa jadi menu vegan kalo saus tiramnya di ilangin. For vegetarian and vegan cooking : Obviously, replace chicken with something else like tofutempeseitan and omit oyster sauce too but add soy sauce a bit more. Have fun!
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | Mi Goreng Indonesian cooking...from England

Mi Goreng Indonesian cooking...from England

Mrs R makes an instant pack of IndoMie noodles a little more tasty...
4,169 views | Aug 16, 2010
cooking
cooking | Mie Goreng Jawa

Mie Goreng Jawa

Resep Mie Goreng Jawa ini sangat populer karena citarasanya yang begitu khas Jawa, lezat dan nikmat dengan campuran bumbu Kecap Bango Manis Pedas Gurih. Membuatnya pun begitu mudah! Tinggal tumis dan sreng-sreng, jadilah si Mie Goreng Jawa!Temukan resepnya di www,warisankuliner.com.Facebook: https:www.facebook.comBangoWarisanKuliner Twitter: https:twitter.comWarisanKuliner Website: http:www.bango.co.id
4,169 views | Mar 21, 2013
cooking
cooking | BIHUN GORENG SPESIAL

BIHUN GORENG SPESIAL

Tutorial by vemale.com ================================ Visit us at: www.vemale.com Facebook: http:www.facebook.comwomanonlykapanlagi Twitter: @VemaleDotcom
3,585 views | Jun 11, 2013
cooking
cooking | Cara membuat Bakso meat balls Bakso Ronaldono

Cara membuat Bakso meat balls Bakso Ronaldono

Indonesian Bakso making
2,393 views | Dec 02, 2008
cooking

cooking | NASI GORENG VIDEO RECIPE

NASI GORENG VIDEO RECIPE

FACEBOOK: http:www.facebook.compagesNickos-Kitchen372983888705 TWITTER: http:www.twitter.comnickoskitchen NICKO'S T-SHIRTS: http:www.zazzle.com.aunickoskitchen Ingredients: 2 tbls sesame oil 2 cups small prawns, peeled tails removed, deveined 4 tbls sambal oelek 3 garlic clove, crushed 4 spring onions 4 cups cooked jasmine rice, cooled 3 tbls kecap manis 4 eggs ENJOY! ~ Nicko Intro theme to Nicko's Kitchen is from TwistedTime01 Music from Nicko's Kitchen is from http:www.incompetech.com Used with permission
2,393 views | Jan 30, 2011
cooking
cooking | Bakwan sayur express deep fried veggies

Bakwan sayur express deep fried veggies

Bakwan sayur a la IndonesianFoods. Bisa ditambahin udang ato kerang kecil kalengan, tambah enak rasanya. Begitu juga dengan sayurnya bisa pake sayur apa aja yg tersedia di kulkas. Bumbu yang di video ini versi instant, gk perlu ulek ulek jadi rasa standart enak, kalo mau yang luar biasa enaknya yang silahkan ulek bumbu segar. Resep ini terinspirasi dari bakwan sayur sajian sedap dot com. Selamat makan :)
1,919 views | Aug 09, 2013
cooking
cooking | Bihun Goreng

Bihun Goreng

Video resipi cara-cara memasak Bihun Goreng. Untuk video sepenuhnya, sila ke http:www.trymasak.myview-video-recipes.php?VID=TM-4be9e416a3e1e14a6a9a2ad4535dc781
1,919 views | Jun 04, 2009
cooking
cooking | How To Make Really Good Scrambled Eggs

How To Make Really Good Scrambled Eggs

Learn a no-fail technique for making light and fluffy scrambled eggs every time.If you guys like the videos please LIKE, SUBSCRIBE, andor SHARE them with your friends! The more people we can reach the more videos we can make! Thanks!!To see and print all of my recipes for FREE please visit: http:cleananddelicious.comOfficial Facebook Page: http:www.facebook.comCleanAndDeliciousWithDaniSpiesTwitter: @DaniSpiesPinterest: http:pinterest.comdanispies
4,664 views | Mar 28, 2012
cooking

cooking | Nasi Goreng Pattaya

Nasi Goreng Pattaya

The Making of Nasi Goreng Pattaya.. one of the best Singapore,Thailand & Malaysia food
2,934 views | Aug 06, 2010
cooking
cooking | Fried Chicken with Butter Recipe Resep Ayam Goreng Mentega

Fried Chicken with Butter Recipe Resep Ayam Goreng Mentega

Resep ayam goreng mentega - Butter Fried Chicken Recipe, merupakan masakan yang sederhana, lezat selain murah juga gampang memasaknya. Cara masak ayam goreng mentega - How to cook fried chicken with butter.Bagi yang sibuk dan tidak punya banyak waktu, masakan ini bisa jadi favorit dan andalan untuk disajikan. Buat yang minat dengan resepnya silakan meluncur ke website saya di sini. http:www.nadyacooking.com20130923masak-ayam-goreng-mentegaFb Page: https:www.facebook.comnadyacooking
2,934 views | Sep 22, 2013
cooking
cooking | Resep Rendang Beef Rendang

Resep Rendang Beef Rendang

Indonesian food. Instead of beef you can use lamb or chicken or even seafood! The variation is unlimited :) Daging sapi bisa diganti kambing, ayam ataupun seafood! Jangan takut menambah, mengurangi atau mengganti bahan :)
1,446 views | Jan 23, 2009
cooking
cooking | Bakmi Goreng ala Jakarta

Bakmi Goreng ala Jakarta

Bakmi Goreng ala Jakarta
1,088 views | Nov 24, 2009
cooking

cooking | Japanese omelet

Japanese omelet

recipe: http:english.evidus.commagazinerecipe009.html goods: http:www.amazon.co.jpgpproductB0068C347Uref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AN1VRQENFRJN5Shot with Nikon D90, Edited in FCP. Ai AF Nikkor 35mm F2D TAMRON AF90mmF2.8 Di MACRO1:1http:www.oriyamake.com
1,088 views | Oct 25, 2008
cooking
cooking | How to make Mee Goreng Mamak

How to make Mee Goreng Mamak

Hey guys, here at KenduriTV there are no specific measurement to all our recipes. You kind of have to wing it and always taste as you go! That makes cooking much more fun & exciting!SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL!Here are the ingredients :2 Shallots Red onion - tbspoon of Blended paste 1 Garlic - tbspoon of blended garlic paste 2 Dried chilli sambal* - tbspoon 2 Sweet soy sauce - tbspoon 2 Dark soy sauce - tbspoon 2 Tomato ketchup - tbspoon 1 Green chilli - chopped 500g egg noodles - blanched in boiled water for 2 mins 1 fried chicken - cut into pieces. Alternatively you can always just use any type of chicken 2 fluffy tofu - chopped 1 potato - boiled and chopped into pieces 1 egg 1 spinach - 1 cup of chopped greens of your choice. Season to taste with salt, sugar & pepper.*Dried chilli sambal is essentially made from Dried chillies boiled in hot water. Drained and blended in the food processor. - Fry it in a wok with oil on medium heat for about 20-30 mins untill the oil separates and the paste turns dark red. You can also add blended shallots and Belachan (shrimp paste) to enhance flavors. Don't forget to season with sugar.-The sambal paste can be stored in a jar and kept in the fridge or freezer and use it as a base for other yummy Malaysian dishes! Alternatively, check your local supermarket or Asian grocers to find ready made sambal which would work perfectly fine :)(Leave comments below if you want us to make a sambal video!)This recipe serves 2, Good luck and enjoy! xxSONG: Peter Bjorn and John Young Folks (Wolf Saga Ft. Lemon Cover)
1,221 views | Oct 16, 2013
cooking
cooking | Dadar Gulung Jajanan 026

Dadar Gulung Jajanan 026

Resep lengkap bagaimana cara membuat Dadar Gulung kreasi chef Saskya dan Tirta dapat dilihat di bawah.Kue dadar gulung merupakan makanan khas Indonesia yang dapat digolongkan sebagai pancake yang diisi dengan parutan kelapa dan dicampur dengan gula merah cair. Isi ini disebut unti. Biasanya para pedagang kaki lima menyajikannya dalam kantungan plastik dan sangat digemari oleh masyarakat sebagai camilan sederhana. - Sumber: Wikipedia Indonesia -Kunjungi kami di http:masak.tv Follow twitter kami di https:twitter.comMasakTV Likes facebook kami https:www.facebook.commasakdottv=== Bahan-bahan yang dibutuhkan ===Kulit dadar: 250 gr tepung terigu 4 butir telur garam secukupnya 350 ml santan encer (tambahkan sampai dengan 250 ml lagi jika kurang encer) 25 ml air suji (3 lbr daun pandan dan 5 lbr daun suji tumbuk) atau ½ sdt esens pandan (sesuaikan dengan warna yang diinginkan) 2 sdm minyak sayurIsiunti: 1 butir kelapa (parut) 150 gr gula merah 100 ml air 2 lembar daun pandanmargarin=== Peralatan yang dibutuhkan ===1. Mixer 2. Talenan 3. Wajan 4. Pisau=== Cara pembuatannya ===Isiunti: 1. campur dan aduk semua bahan untuk isi menjadi satu, 2. masukkan air, kemudian panaskan dengan api kecil 3. aduk secara merata hingga matangKulit dadar: 1. campur tepung, telur dan garam secukupnya 2. masukkan santan sedikit demi sedikit, kemudian aduk hingga halus 3. masukkan adonan dengan air daun suji sebagai pewarna dadar 4. panaskan wajan dan buat dadar tipis-tipis kemudian oleskan dengan margarin 5. isi semua dadar dengan adonan kelapa, gulung adonan tersebutlipat 6. sajikanJangan lupa kami tunggu foto hasil Kue Pancong olahan anda pada akun twitter kami @masaktv.Selamat mencoba...
4,617 views | Aug 20, 2013
cooking
cooking | Cara Membuat Martabak Manis

Cara Membuat Martabak Manis

Temukan resep lengkapnya di http:bit.ly16J4Bfv Foodies yang doyan jajan, ada baiknya mulai berhati-hati agar kadar kolesterol dan lemak di tubuh nggak menggila. Di episode kali ini, duo Putri Miranti dan Yuda Bustara akan berbagi resep martabak manis yang tentunya isinya jelas dan nggak mengandung lemak berlebihan. Penasaran? Let's get cooking! ------------ Website: http:kokiku.tv Follow our Twitter: http:twitter.comKokikuTv Like our Facebook: http:facebook.comKOKIKUdotTV Follow our Instagram: http:instagram.comkokikutv
3,924 views | Jul 26, 2013
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com