Cooking | Immunrendszer működése 1 resz | Immunrendszer műkö

Cooking (0.20 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

Immunrendszer működése 1 resz

From Youtube.com - Posted: Jan 22, 2013 - 1,233 views
Cooking | Immunrendszer működése 1 resz | Immunrendszer működese 1 resz
Immunrendszer működése 1 resz
Immunrendszer működese 1 resz
Duration: 08 minute 28 seconds 
Play Cooking Video
Hívj:2092 89 226 a 3 ik reszt kerd emailben amit megtalalsz a videokban!https:www.facebook.commitkondrialismeregtelenitesAhoz hogy megértsed tökéletesen miről is van szó meg kel nézzed a 3 ik részt!! Tudom nagyon sokan várják ezeket az információkat hiszen ha körbenézek csak az ismerőseim körében szinte naponta hallok egy újabb történetet..rákot találtak, cukrobetegséget, a gyermeke Autista lett, allergiától nem tud dolgozni sőt még kimenni sem a levegőre, lisztérzékeny lett, chron betegséget találtak nála, vagy az egyre csak növekvő megdöbbentő az Autoimmun betegségek járványszerű terjedése, egyre többször kérdezik miért?? A válaszokat és a megoldást is megtalálod a videókban! Reszletekert hivj vagy kerj informaciot emailben !Tobb szaz szemlyes tapasztalataimbol megosztok veled nehanyat de nem nyilvanosan! Olyan extrem esetkrol tudok beszamolni mind izomsorvadas,SM, autoimmun betegsegek sora Reumatoid Arthitis, sokk izuleti gyulladas, autizmus, es meg sok mas! kerd ezeket emailben. vagy hivj!Ha ramtalaltal es ugy gondolod neked ez az informacio nem fontos akkor is oszd meg es kuld el annyi helyre amennyi helyre tudod ugyanis ezzel tamogatni tudod a hozzaferhetoseget mindenkinek! Kosoznom masok neveben! Feriko
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

Immunrendszer 2 resz és mi az oka az Autoimmun betegségeknek

Hívj: 2092 89 226 vagy kerd a 3 ik reszt emailben... cimem megtalalod a videokban.https:www.facebook.commitkondrialismeregtelenitesAhoz hogy megértsed tökéletesen miről is van szó meg kel nézzed a másik 2 részt!! Tudom nagyon sokan várják ezeket az információkat hiszen ha körbenézek csak az ismerőseim körében szinte naponta hallok egy újabb történetet..rákot találtak, cukrobetegséget, a gyermeke Autista lett, allergiától nem tud dolgozni sőt még kimenni sem a levegőre, lisztérzékeny lett, chron betegséget találtak nála, vagy az egyre csak növekvő megdöbbentő az Autoimmun betegségek járványszerű terjedése, egyre többször kérdezik miért?? A válaszokat és a megoldást is megtalálod a 3 ik videókban amit el tudsz kerni emailben! az email cimem megtalalod a videokban. Tobb szaz szermelyes tapasztalatom van amiket szinten privat emailben tudsz elkerni nem osztanam meg mindenkivel! Ebben a videoban választ kapsz hogyan és miért úgy működik az immun rendszerünk ahogyan és az autoimmun betegség kialakulásának es a magyarázatára is!...es sok esetben akar a megoldast is erre kezzel foghato erdmenyek a bizonyitekaim! Hívj hogy segiteni tudjak 2092 89 226 Kerd a következő videóm a 3 ik részt hogy választ kapj a miértekre es hogyanokra! Ha ugy is gondolod neked nincsen szukseged erre az informaciora akkor is oszd meg lajkold mert minel tobben tudnak rola es nol a felhasznalok szama annal konnyebben lerhetove tudod tenni azoknak akiknek erre naponta szuksege lenne!! Oriasi segitseg lenne nekik!! Kosoznom a nevukben! Feriko
1,053 views | Jan 22, 2013
cooking

Dr. Lenkei Gábor Egészségünk titkai Amit még soha nem mondtak el Önnek...

Dr. Lenkei Gábor nyilvános előadás felvétele Ha kommentálni szeretné a videót, kérjük keresse fel Dr. Lenkei Gábor hivatalos facebook oldalát: https:www.facebook.comdrlenkeigaborA népszerű orvos író kb. 6000 embernek tartott előadást az ország 30 városában 2011 február 1-május 31 között. A nyilvános előadás felvétele az országjáró előadáskörút végén Sopronban 2011. május 30-án a Pannónia Hotelben készült. Az előadást végig Dr. Lenkei Gábor tartja, hatalmas energiával, játékkedvvel, kiváló humorral fűszerezve. A téma viszont igencsak komoly: az életünk, az egészségünk, és a jövőnk!Ha Önt érdekli, hogy gyógyítanak-e a fájdalomcsillapítók, • ha kíváncsi arra, hogy mi állhat a fejfájások hátterében, • ha szeretné tudni, hogy mi az egészségkárosodások legfôbb oka, • ha tudni akarja, hogy milyen lesz a jövô egészségkultúrája, • vagy, ha csak egyszerűen szeretne nagyokat nevetni,akkor feltétlenül nézze meg Dr. Lenkei Gábor elôadását!
259,522 views | Nov 11, 2012
cooking

Rákgyógyítás 1. Tullio Simonini szódabikarbóna

Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt „A rák egy gomba?" címmel. Az igazsághoz tartozik: American Cancer Society (Amerikai Rák Társaság) szerint Simoncini hipotézise hamis, módszerének hatásossága pedig nem bizonyított, sőt, veszélyes is lehet. Simoncinit a bíróság első fokon csalásért és gondatlanságból elkövetett emberölésért 3 év börtönre ítélte és eltiltották az orvosi hivatás gyakorlásától.
57,483 views | Jul 20, 2012
cooking

Eltitkolt Tisztító kúra? Mi az a tisztító kúra, ami még a vírusokat is...

Tisztító kúra hallatán a legtöbb embernek léböjt tisztító kúra vagy egyéb teák jutnak eszébe. Kevesen gondolják, hogy hatalmas méregtelenítő erő van a máj eperendszer tisztítás beindításával. Melyik másik tisztító kúrával lehetnénk képesek bktériumok, gombák és vírusok ellen küzdeni anélkül, hogy ez bármifajta plusz energia, idő vagy pénzbefektetést igényelne? A méregtelenítő kúrák például a vastagbél tisztító kúra is csupán egy szervre fókuszál. Ismerjen meg egy olyan képet, ami egészs szervezetét teljességében képes kitisztítani.
276,395 views | Nov 28, 2011
cooking

30 Perces nem műtéti arckezelési rendszer azonnali hatás

VÁSÁROLD MEG ITT KLIKK A LINKRE A WEBÁRUHÁZHOZ https:secure.nhtglobal.comENcart_Products.asp?secureID=014D808F-FF1D-4F19-9ADC-1CF4D184CA2B&secCartID=581B5242-48C8-45A7-80D4-DA45DA92CE92&Country=HUMostantól elérhető a Magyar hölgyeknek is akik esetleg gondolkoztak sebészeti beavatkozáson.NEM LESZ RÁ SZÜKSÉGÜK! Keresünk Nem csak Magyarországi forgalmazáshoz kapcsolatokkal rendelkező üzletkötőket, kozmetikusokat, szépségszalon tulajdonosokat, hálózati vezetőket bárkit , Magyarországi piacnyitáshoz. Felhasználókat és viszont értékesítőket. Teljes Európára kizárólagosságal értékesítési jogunk van Orosz Országban már közel 4 éve forgalomban vannak a készítmények. Keresünk Európára nem csak Magyarországi kapcsolatokkal rendelkező üzletemebereket üzlet asszonyokat. Érdeklődni Bujdosó Ferenc nhtglobaleu@gmail.com vagy +36209289226
181 views | Mar 10, 2014
cooking

A máj méregtelenítése az elfelejtett titok

http:www.monsterfollowup.comgo11262 A hatékony méregtelenítés kulcsfontosságú elemét szinte minden forrásból kiiktatják. Bármilyen méregtelenítő kúrát végzünk is nem lehet eléggé hatékony ha elfelejtjük, hogy zsírt vegyünk magunkhoz. Szervezetünk a sok méreganyag miatt elveszti lúgos jellegét ezért a leghatékonyabb lúgosítás egyben a méregtelenítés is. Ha méregtelenítő kúrát keres mely minden komponensében biztosítja a hatékonyságot nézze meg többi videünkat vagy keressen rá a Regenor-ra.
145,435 views | Sep 07, 2010
cooking

Arc tornáztatása gyógynövények segítségével, a hatás elképesztő

VÁSÁROLD MEG ITT! KLIKK A LINKRE https:secure.nhtglobal.comENcart_Products.asp?secureID=014D808F-FF1D-4F19-9ADC-1CF4D184CA2B&secCartID=581B5242-48C8-45A7-80D4-DA45DA92CE92&Country=HUhttp:www.nhtglobaleu.comferenc2014 A termékről magyar leírás a weboldalon, a Magyar oldal választása után a lap tetején válassza az "ONLINE STORE" majd a szállításhoz kívánt ország után a "continue" val lépjen a termékekhez.. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket és a Chek out választásával lépjen tovább a szállításhoz.A megrendelést követően jelenleg, míg nincs raktár Európában (már készül)a UPS megbíható és csomagot nyomonkövethető rendeszerével tudja házhoz szálíttani. kb jelenleg 5-7 nap a max szállítási idő.A magyar nyelvű rendelési lépesek is folyamatban vannak. Ha gondja van a rendeléssel, vagy reklamációja van, esetleg kérdése amíg a magyar ügyfélszolgálat nem üzemel addig az ilyen ügyek intézését én segítem. A termékekre 30 napos 100% os pénvisszafizetési garancia van!! Ha viszonteladó szeretne lenni kérem jelezze, segítek. Viszonteladóként 1 év 90% os visszafizetési garanciával rendelkezhet hogy válalkozását ne kockáztassa ha esetleg nem tud a termékekkel mégsem mit kezdeni.Elérhetőségek a videóban!
230 views | Apr 12, 2014
cooking

Arc tornáztatása gyógynövényekkel az erdemény bemutatása

MEGVÁSÁROLHATÓ ITT ..KLIKK A LINKRE A WEBÁRUHÁZHOZ https:secure.nhtglobal.comENcart_Products.asp?secureID=014D808F-FF1D-4F19-9ADC-1CF4D184CA2B&secCartID=581B5242-48C8-45A7-80D4-DA45DA92CE92&Country=HU A következő videó a sepciális gyógynövényes arctornáztató terápia erdeményét mutatja be egy ismerősöm képei segítségével. Termék rendelése az alábbi weboldalról 30 napos 100% os pénzvisszafizetési garanciával! : http:www.nhtglobaleu.comferenc2014 Válassza az online store a lap tetején, majd válassza ki a postázáshoz a kivánt országot a felsorolt Európai országokból vagy akár válasszon az első viszont eladónk honlapjáról : http:tobbmintegeszseg.comwebshopproduct220-skindulgenceHa viszontaladó szeretne lenni ön, is kérem kérjen információt az alábbi telefonszámon +36209289226 vagy írjon emailt a videóban található email címre.
84 views | Apr 23, 2014
cooking

Barnai Roberto Az immunrendszerről ujmedicina, biologika

Eszmék és téveszmék az immunrendszerrel kapcsolatban. Vajon az immunrendszer állapotától függ az, hogy megbetegszünk-e? Kell-e az immunrendszert erősíteni? Egyáltalán, mi az immunrendszer, miből áll? Mit számít a táplálkozás? Milyen kapcsolatban vannak, a táplálkozás, az immunrendszer, és a szervi elváltozások?További tájékozódási pontok: - kiadványunk: http:www.szervatlasz.hu ( megrendelés: http:kiadvanyok.biologika.hu ) - tanfolyamok: http:programajanlo.biologika.hu - közösség: http:www.facebook.comujmedicina
5,083 views | Feb 06, 2013
cooking

Születési rendellenességek egy kislánynál

második gyermekével volt állapotos, férje elhagyja, Szent Szellem, a reménységet hordod a méhedben, a neve is ez lesz, születésekor légzési nehézségek, nem növekedett megfelelően, legyengült, táplálkozási problémák, izomstimulációs hormon, koleszterin, csökkent pajzsmirigyműködés, genetikai betegség, nélkülözhetetlen hormonok hiányában, mentális is súlyos fogyatékosság várható, nem gyógyítható, sógornője tanácsára keresztény műsor, Te meg tudod tenni, elkezdett fejlődni, örömömben csak kiáltani tudtam
1,449 views | Feb 01, 2010
cooking

Hogy kerülnek a Nehézfémek a szerveztünkbe Bemutatom Dr Walter. J Crin...

A következő kisfilmben röviden bemutatom hogyan kerülnek a nehézfémek a szervezetünkbe, milyen veszélyei vannak ha ott sokág elraktározódnak, milyen betegségek forrásai lehetnek, és hogyan lehet eltávolítani onnan őket. Egyben szeretném bemutatni Dr. Walter J. Crinnion táplálék gyógyszerész profeszort aki saját laboraóriumaban vizsgálja környezeti mérgek hatását és saját klinikáin gyógyitja az embereket a környezeti mérgek által okozta betegségekből.További információért hívj: 2092 89 226
303 views | Apr 04, 2013
cooking

Bio Stabilizált Rizskorpa szuper táplálék

Beszerezhető akár rajtam illetve már viszonteladókon keresztül is. Magyarországon elérhető!Kérem hívjon :+3620-92-89-226 vagy írjon emailt a videóban látható email címre.A Bio-Stabiliált Rizskorpa egy speciális szupertáplálék. Természetes formában tartalmaz nagyon magas % ban ásványi anyagokat vitaminokat ami a Bio-stabilizáció által polc-stabil állapotban megmarad akár egy éven is túl is! Természetes formában magas Magnezium és Kalcium tartalma az egészséges sejtműködést támogatja, illetve a mérgek eltávolításában segíti a szervezetet így több olyan egészségre gyakorolt hatása ismert ami meglepő.Különlegesen ajánlott Cukorbetegek részére mivel segít a cukrobetegeknek az inzulinszabályozásban illetve egy csoda a magas koleszterin szintel küszködőknek. Ezenkívűl sok olyan ásvanyi anyagot tartalmaz ami a szivbetegségek kialakulását gátolja. Bővebben a www.rizskorpa.com vagy kérje a teljes dokumentumot ami minden információt tartalmazBeszerzése rajtam keresztül ....illetve már viszonteladónk is segíti a a magyar fogyasztókhoz el jutását. kérje az elérhetőséget és szállítási feltételeket tanácsokat tőlem a videóban megadott email cimre írjon vagy hívjon!
33 views | Jun 05, 2014
cooking

Initiation au Reiki Guide complet

Découvrir la méthode japonaise de relaxation : le ReikiEn japonais, "Reiki" signifie : Force de vie universelle. Par l'apposition des mains, cette méthode agit en profondeur sur la totalité de l'être humain :Physique, émotionnel et mental. Grâce à ce guide complet, découvrez pas à pas comment apaiser les tensions, éliminer la fatigue et harmoniser votre corps. Le spécialiste qui vous guide vous donne les bases techniques de la methode et vous permet de faire vos premiers pas dans cette discipline douce et naturelle. Découvrez aussi comment pratiquer l'auto-Reiki.Abonnez- vous aux chaines imineo ! :D- imineo :http:www.youtube.comsubscription_center?annotation_id=annotation_912353&feature=iv&add_user=imineo - imineo Documentaire : http:www.youtube.comsubscription_center?annotation_id=annotation_912353&feature=iv&add_user=imineoDocumentaire - imineo Cinéma : http:www.youtube.comsubscription_center?annotation_id=annotation_912353&feature=iv&add_user=imineoCinema - imineo Fitness : http:www.youtube.comsubscription_center?annotation_id=annotation_912353&feature=iv&add_user=imineoFitness - imineo Danse http:www.youtube.comsubscription_center?annotation_id=annotation_912353&feature=iv&add_user=imineoDanse
69,746 views | Jul 05, 2013
cooking

Bőrproblémák alternatív kezelése 01 Pikkelysömör

Riport Dr. Szoboszali Andrea bőrgyógyász, természetgyógyásszal
1,466 views | May 22, 2012
cooking

A.J.Christian A megbetegítő lélek

37,288 views | Feb 02, 2013
cooking