Cooking | How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara me

Cooking (0.12 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara memasak nasi dengan rice cooker

From Youtube.com - Posted: Dec 21, 2012 - 4,129 views
Cooking | How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara memasak nasi dengan rice cooker | How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara memasak nasi dengan rice cooker
How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara memasak nasi dengan rice cooker
How to cook rice use rice cooker Bagaimana cara memasak nasi dengan rice cooker
Duration: 02 minute 44 seconds 
Play Cooking Video
Assalamu'alaikum wr.wb. Video ini menjelaskan bagaimana cara memasak nasi dengan cara yang benar, mungkin anda sering melakukan di rumah, tetapi mungkin kebanyakan yang anda lakukan itu salah.. inilah cara yang benar..This video explains how to cook rice in the right way, maybe you are doing at home, but maybe most of you are doing it wrong .. this is the right way ..Thanks to @suryatepe as film director, and @ilfan_arif as actor.. don't forget follow their twitter..Malang, Indonesia, Asia Wassalam...
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

How to Cook Perfect Rice in a Rice Cooker

How to cook perfect rice using a "Cook Japan" rice cooker - for more information please visit www.cookjapan.co.uk
135,957 views | Oct 08, 2009
cooking

Cara Menanak Nasi SMPN 1 Lembang IX E TIK

Cara Menanak Nasi SMPN 1 Lembang IX-E TIK Kelompok 3Anisha D Bagas Rafif A Dani Suhardi Laila F Nurul Afifah Nurwanti Safitri
2,187 views | Feb 16, 2014
cooking

Steamed White Rice with a Rice Cooker 饭 Recipe by ZaTaYaYummy

BlogsRecipes: http:thezonghan.comSubscribe: http:www.youtube.comzatayayummyFacebook:http:www.facebook.comZaTaYaYummyInstagram:http:instagram.comzatayayummy_______________________________To get the recipe,http:thezonghan.comsteamed-white-rice-with-a-rice-cooker _______________________________Music by JoshWoodwar SymmetryAndThePocketOfAngels (http:www.joshwoodward.com)
1,172 views | Nov 12, 2013
cooking

Chinese Chicken Fried Rice

Chicken fried rice is a classic Chinese comfort food which can be served either as a main dish or side dish. Very simple to make yet great in taste.Visit full recipe: http:sharmilazkitchen.comchinese-chicken-fried-rice Like us @ http:www.facebook.comSharmilazKitchen Twitter: http:twitter.comsharmilazIngredients: • Cooked rice: 4 cups • Chicken: 100gm • Chopped beans: 1cup • Chopped carrots: 1cup • Chopped peas: 12cup • Chopped carrots: 1cup • Chopped spring onions: 1cup • Chopped garlic: 8-10 • Eggs: 2 • Chilli garlic sauce: 1 tbsp • Dark soya sauce: 2 tbsp • Oyster sauce: 1 tbsp • Aginamoto or MSG (Monosodium glutamate): 12 tsp • Salt to taste • White pepper powder: 1 tsp • Oil: 7 tbsp
685,369 views | Apr 11, 2013
cooking

The UNTOLD SECRETS of World War 2 National Geographic Documentary

WELCOME to the Documentary TV! SUBSCRIBE NOW! https:www.youtube.comuserdocumentariesTV2014With great new content coming out regularly subscribing will help you keep up to date!If you love documentaries about wildlife, space, cars, knowledge, history and much more, this is the channel for you!Like and Comment to share your experience with all our viewers!and most of all ENJOY!
190,447 views | Apr 30, 2014
cooking

Ayam Masak Merah

"Cara-cara memasak Ayam Masak Merah. Untuk melihat lebih 1000 lagi video masakan, layari http:www.trymasak.my ! Steps to cook Spicy Chilli Fried Chicken. For 1000 more recipe videos, go to http:www.trymasak.my ! Follow us TryMasak@facebook. TryMasak@Twitter. TryMasak@Google+"
172,831 views | May 14, 2013
cooking

ep2 GIMANATV bikin nasi uduk pake rice cooker

Nah, yang cuma ada rice cooker boleh nih ditiru, gimana caranya masak nasi uduk pake rice cookerWardrobe by: Chiara Batique www.facebook.comChiaraBatique info@chiarabatique.com
30,885 views | Apr 22, 2013
cooking

Dapur Umami Nasi Bakar Teri Medan

BAHAN250 g Beras merah dan beras putih (1:1)2 sdm Teri medan4 siung Bawang merah3 lbr Daun pandan2 lbr Daun salam2 sdm Minyak goreng700 ml Air1 sdt Gula pasir1 sdt AJI-NO-MOTO®4 lbr Daun pisang ukuran 25 x 25 cm Pelengkap :Kemangi, sambal, dan kerupukCARA MASAKIris-iris bawang merah. Tumis bawang merah, daun pandan, dan daun salam hingga harum.Tambahkan air, teri medan, gula pasir, dan AJI-NO-MOTO®, masak hingga mendidih.Masukkan beras merah & beras putih, tutup wajan, masak dengan api kecil ±25 menit.Matikan api dan diamkan ±20 menit.Bagi adonan menjadi 4 porsi, bungkus dengan daun pisang.Panggang dalam wajan anti lengket, angkat, dan sajikan dengan pelengkap.
24,875 views | Oct 05, 2013
cooking

How to Use a Rice Cooker Steamer

A rice cooker steamer is wonderful for those that eat a lot of rice! Cooking rice the traditional way in a pot is much more exacting, and you need to spend a lot of time stirring so that you don't burn the pot. A rice cooker is sooo much more easier. You literally put in the rice and water, and then you just leave it and forget it - the pot will cook up perfect rice each time! You can make different types of rice in a rice cooker - whether it be white, rice, or other varieties. You can also steam vegetables and other things as well. A rice cooker is versatile for many things.In this particular video, I will show you how to use a rice cooker for making brown rice. You can also check your rice cooker's directions for more specific instructions.Hope this video helps! I would love to hear feedback from you all as to what you thought of the video, things you thought were helpful, things that could be improved on, or tell me about the project you made using info from this video.Is there anything specific that you would like to see, or suggestions for other videos? Let me know in the comments, or message me for video ideas. Don't forget to subscribe to my channel so that you will be notified when new videos come out!UPDATE: Since several people have asked - the rice cooker I have is an Aroma model ARC-1010SBUPDATE: Many people seem to be confused by the waterrice proportions. It's NOT a true ratio. Whatever the amount of rice you are putting in, you want to put in the SAME amount of water, plus 12 cup. 1 cup of rice = 1-12 cup of water 2 cups of rice = 2-12 cups of water 3 cups of rice = 3-12 cups of water 4 cups of rice = 4-12 cups of water and so forth
269,643 views | Aug 31, 2012
cooking

how to use electric rice cooker

how to use rice cooker in different ways
39,445 views | Jan 09, 2013
cooking

How to Boil Rice

Boiling rice, plain and simple steps by Chef Harpal SIngh Sokhi
169,249 views | Feb 23, 2013
cooking

Cooking with a Rice Cooker

Conrad shows us that you can cook pretty much anything with a Rice Cooker. There are other things you could cook with a rice cooker. Vegetables are a good choice Here's what you need: - rice cooker - steamer strain - steamable food - low self esteem If you don't have a steamerstrain you can pretty much make your own ghetto one with tin foil.
21,608 views | Jul 06, 2011
cooking

Nasi Uduk Resep 034

Resep lengkap bagaimana cara Nasi Uduk membuat kreasi chef Tirta dan Faisal dapat dilihat di bawah.Nasi uduk adalah nama sejenis makanan terbuat dari bahan dasar nasi putih yang diaron dan dikukus dengan santan dari kelapa yang di parut, serta dibumbui dengan pala, kayu manis, jahe, daun serai dan merica. Makanan ini kemudian dihidangkan dengan emping goreng, tahu goreng, telur dadar telur goreng yang sudah diiris-iris,abon, kering tempe, bawang goreng, ayam goreng, timun dan sambal dari kacang. Makanan ini biasanya lebih sering dijual di pagi hari untuk sarapan dan malam hari untuk makan malam.Pada malam hari,biasanya nasi uduk dijual di warung pecel lele,yaitu warung yang menjual nasi uduk beserta lauknya,seperti : lele, ikan mas, ayam bakar dan goreng, dan lain lain. - WikipediaKunjungin kami di http:masak.tv Follow twitter kami di https:twitter.comMasakTV Likes facebook kami https:www.facebook.commasakdottv=== Bahan - bahan yang dibutuhkan: === 300 gram beras putih 1 lembar daun salam 2 cm lengkuas 200 ml santan 400 ml air=== Perlengkapan masak yang dibutuhkan: === 1. Panci 2. Dandang 3. Sodet kayu=== Cara pembuatannya: ===1. Masukkan semua bahan bahan ke dalam panci. 2. Masak di atas api sedang hingga air habis dan aduk aduk sesekali agar tidak lengket. 3. Pindahkan kedalam dandang hingga matang dan pulen.Help us caption & translate this video!http:amara.orgvCReu
51,019 views | Sep 28, 2012
cooking

Sambal Telur

"Cara-cara memasak Sambal Telur. Untuk melihat lebih 1000 lagi video masakan, layari http:www.trymasak.my ! Steps to cook Sambal Telur. For 1000 more recipe videos, go to http:www.trymasak.my ! Follow us TryMasak@facebook. TryMasak@Twitter. TryMasak@Google+"
17,870 views | Jun 06, 2013
cooking

Bubur Ayam Rice Porridge with chicken

Bubur ayam kilat, perniknya juga hemat. Kalo ada waktu dan tenaga silahkan ditambakan telur rebus, krupuk udang, cakwe dan sambal kecap. Bisa juga ditambah sate jerohan, usus masak kuning ataupun seafood. Kayaknya untuk pelengkap gak ada pakemnya, bisa apa saja tergantung selera masing2. Selamat memasak.
191,438 views | Jun 06, 2010
cooking

How to cook RICE in DA RICE COOKER

In this video I perfectly demonstrate how I cook rice step by step. Thought about my nieces and nephews so I made this "how to video"Aloha and thanks for watching and please check out my next video how to make Spam Musubi I am now a Fullscreen Partner to apply click here http:apply.fullscreen.net?ref=
66,860 views | Feb 03, 2013
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com