Cooking | Gatojca Brum Kollpite ne Menyre Kumanovase - Cooki

Cooking (0.14 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

Gatojca Brum Kollpite ne Menyre Kumanovase

From Youtube.com - Posted: Mar 03, 2012 - 29,751 views
Cooking | Gatojca Brum Kollpite ne Menyre Kumanovase
Gatojca Brum Kollpite ne Menyre Kumanovase
Gatojca Brum Kollpite ne Menyre Kumanovase
Duration: 5 minutes 22 seconds 
Play Cooking Video
www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Kollpite ne Menyre Kumanovase
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | ANA Byreku 13 07

ANA Byreku 13 07

2,919 views | Jul 06, 2012
cooking
cooking | Gatojca Pasta Makarona ne Menyre Arabe

Gatojca Pasta Makarona ne Menyre Arabe

www.gatojca.info - Gatojca - Pasta - Makarona ne Menyre Arabe
2,919 views | Mar 04, 2012
cooking
cooking | Gatojca Mish Role me mish dhe spinaq

Gatojca Mish Role me mish dhe spinaq

www.Gatojca.info - Gatojca - Mish - Role me mish dhe spinaq
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking
cooking | Këndvështrim Islam Byrek me mish të grirë.

Këndvështrim Islam Byrek me mish të grirë.

Rubrika Këndvështrim Islam, transmetohet në Radio Televizionin Islam në kuadrin e informacioneve plotësue për dëgjuesit dhe shikuesit tanë.************************************************** www.rtvislam.com www.radioislame.com***************************************************************** Shikues ie nderuar! Nëse e keni gjetur këtë material të dobishëm, ju lutemi që ta shpërndani sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit si dhe nëpërmjet youtubes ose formave të ndryshme që ju i mendoni pozitive.Gjithashtu ju mund ta përdorni këtë material, nëse ju nevojitet, edhe për montazhe të ndryshme në dobi të davetit. Allahu ju shpërbleftë. Amin!************************************************************************** Dua: O Allah bëje të qartë të vërtetën dhe na mundëso ta ndjekim dhe bëje të qartë të pavërtetën dhe na mundësi ta braktisim. Amin! O Muslimanë! Drejtohuni Allahut dhe Lutjuni vetëm Atij, e askujt tjetër
2,919 views | May 03, 2013
cooking

cooking | SPECA TURSHI pa konzervues

SPECA TURSHI pa konzervues

SPECA TURSHI (pa konzervues) .
2,919 views | Nov 01, 2014
cooking
cooking | TE GATUAJME SE BASHKU,REVANI ME IRMIK ,KOFSHA PULE TË ZGARES ME ORIZ 11 07 2013

TE GATUAJME SE BASHKU,REVANI ME IRMIK ,KOFSHA PULE TË ZGARES ME ORIZ 1...

Revani me Irmikvezë 3 Sheqer 1gotë Vaj Olim 1gotë Qumësht 1gotë Miell 250gr Irmik 250gr Sodë 1l.caji Vanilje Limon 1(cipë) Arrë Kokosi 1l.gjelleShërupiSheqer 2g,uji Ujë 2g,ujiKofsha Pule të Zgarës me OrizKofsha Pule 4 Erëza Oriz 250gr Klitharaqe 50gr Gjalp Super Fresko 70gr
2,919 views | Jul 11, 2013
cooking
cooking | Gatojca Brum Pica Byrek

Gatojca Brum Pica Byrek

www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Pica Byrek
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking
cooking | Gatojca Brum Nente Zarfa

Gatojca Brum Nente Zarfa

www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Nente Zarfa
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking

cooking | Gatojca Brum Kollpite

Gatojca Brum Kollpite

www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Kollpite
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking
cooking | Gatojca Brum Pastermajli Negotine

Gatojca Brum Pastermajli Negotine

www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Pastermajli Negotine
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking
cooking | Gatojca Brum Lakror

Gatojca Brum Lakror

www.gatojca.info - Gatojca - Brum - Lakror
2,919 views | Mar 03, 2012
cooking
cooking | Bukë pogaçe

Bukë pogaçe

Bukë pogaçe recipe: 2 glasses (medium) of yogurt 1 tsp baking soda 12 tbs salt And flour until the dough is firm.You add the yogurt, baking soda and the salt. While mixing you add the flour until the dough is firm. After this, you put the dough in the baking pan. The bread is baked for 15-20 min in temp 250°C. Për më shumë video na ndiqni në faqen e Facebook-ut: http:www.facebook.comvideorecetashqip
2,919 views | Dec 05, 2012
cooking

cooking | Ja si behet byreku

Ja si behet byreku

Byrek & akullore "Roma"-Tirane
2,919 views | Jun 07, 2013
cooking
cooking | Pite me pulë

Pite me pulë

Chicken Pie recipe:For the dough: 125g butter 3dl flour 12tsp salt 2 tbsp waterFor the filling: 1 whole chicken (cooked) 1 medium onion 1tbsp butter 1tsp black pepper, 1tsp chili pepper, 1tsp oregano and 1tsp garlic powder 100ml water 2 eggs 200ml milk and 100g mozzarella cheeseMIx the flour, salt, butter (that is cut into pieces). You mix it with your hand. Then you add the water and mix it again. We put the dough in the baking pan, like shown in the video then you put it into fridge for 30 min. The cooked chicken you break into pieces. In medium high temp, you put little bit of butter in a pan.You add the onion and the mixed spices. After the onion are little bit cooked you add the water and leave it in medium low for 5 min. Then you add the chicken, and mix it well. You add this in the pie crust. You mix the eggs and the milk and then you add it into the pie. In the end you add the mozzarella cheese.In preheated oven 200°C you cook the pie for 30 min.Enjoy!Për më shumë receta, na vizitoni në faqen e Facebook-ut:http:www.facebook.comvideorecetashqip
2,919 views | Apr 05, 2012
cooking
cooking | Mantia

Mantia

Si te pregadisim mantia me mish
2,919 views | Dec 15, 2013
cooking
cooking | PICA RUSTIK

PICA RUSTIK

2,919 views | Mar 02, 2011
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com