Cooking | fynn jamal suatu yang pernah | fynn jamal suatu ya

Cooking (0.06 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

fynn jamal suatu yang pernah

From Youtube.com - Posted: Jul 22, 2013 - 124,313 views
Cooking | fynn jamal suatu yang pernah | fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
Duration: 06 minute 36 seconds 
Play Cooking Video
serious aku tak ingat kat mana tah aku rembat bideo ni. and pada yang punya hak milik, aku mohon ampun, aku rasa aku patut share kat youtube sebab bideo ni takde lagi. hihii. jangan marah :D
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

Fynn Jamal Sampai Tua HD

tua. bersama.-----------------kasih kesatkanlah airmata ku dah tibakasih percayalah aku kan ada sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutkasih biarkanlah apa saja takdir kitakasih pegangkanlah jariku lama sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutdan malam takkan berhenti menghirup nyawamu kasih dan siang akan berterus meratahmu sampai bersih aman saja aku ada dihirupmamah pun tetap kita berpimpinan berduasampai tua aku ada sampai tua
121,731 views | Feb 25, 2012
cooking

Fynn Jamal Biar Lirik

Untuk anak yang ber"ayah". Maaf tak minta permisi atas olahan video dan lagu.
195,369 views | Feb 19, 2013
cooking

fynn jamal jangan jatuh

Artist: - Fynn Jamal (http:www.youtube.comusernottiewabbit) - Tri (http:www.youtube.comusertrisoundhause)Support local..!!!
141,742 views | May 29, 2011
cooking

fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

tercipta di pentas 152. tentang seorang gadis di dalam jamban, menangis sambil melihat susuknya sendiri di dalam cermin. rasanya ramai pernah rasa.
87,693 views | Jun 18, 2009
cooking

TRI HADZIR FYNN JAMAL UNTUKMU

Lagu yang dicipta khas oleh Abang Tri Hadzir untuk isteri kesayangannya, Kak Fynn Jamal bertajuk "untukmu". Music dimainkan oleh 2 org dri kumpulan Hujan (ag n izzat) and the gang.Dipersembahkan oleh mereka secara live di event Fynn Jamal Manchester anjuran Projek Rabak dan Malay Language and Culture Society Manchester (MALECS) pada 2232014. enjoy!
35,830 views | Mar 23, 2014
cooking

Fynn Jamal Biar Lyrics

lagu ini terlahir pada tahun 2010. hidup merantau kali pertama. jauh dari suami. jauh dari abah.hari pertama dapat skype dengan abah-- dua2 tak bercakap. menangis tak berhenti. sampai tutup kamera.aku padam lampu. cakap guitarlele. pejam mata.yang aku nampak cuma mata abah. dan terlahirlah lagu ini.untuk abah.
479,875 views | Dec 14, 2012
cooking

FYNN JAMAL 150 juta, Biar Arjuna Beta

06.07.2013 - Bacaan Puisi Tepi Jalan di SilverfishBooks, Bangsar
195,082 views | Jul 07, 2013
cooking

fynn jamal puisi perempuan curang

To all girls out there, who's been treated like shit, stand up. kamu lebih tinggi
54,348 views | Mar 27, 2008
cooking

Fynn Jamal Terbang Tunduk Lyrics

so we wont forget.apa jua kebesaran dan kemegahan yang kita dapatkan-- bukan pelepasan untuk kita membesar dan memegah.moga kita tak pernah lupa asal usul kita.support our team: www.facebook.comhalimothmanmy
811,926 views | May 14, 2014
cooking

fynn jamal jangan jatuh

maaf sbb berkurang ajar dgn penyataan: "saya adalah bukti yang kita tak perlu ada degree --untuk sesuatu --untuk jadi bagus dalam sesuatu." tapi terlalu selalu dikata org ttg hina aku. maka lagu ini, tentang memberitahu diri untuk tidak jatuh. freestyling dan looping. secara live. sebab aku mmg tak tau main muzik. tapi itu bukan dosa, kan? yg penting jiwa, kan?
101,989 views | Feb 17, 2011
cooking

Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

peringatan untuk kita2 yang menjauh dari mata pesanan dari orang2 yang kasih dan cintakan kita-- moga tak lupa budi bahasa.selamat tidak hilang sopan di dada.---------------jauh kau pergi beribu batu ku harap lancar perjalananmu jangan dilupa asal-usulmucuba kau renung ke dalam mataku moga kau tembus pintu hatiku bukti cintaku ada di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut samateguh kau pegang janjimu dulu di tanah orang tunduk selalu jangan dibuang budi ajarmubila kau rindu hangat kasihku pejamkan saja harap bertemu jauh pun mana aku di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut sama
159,170 views | Feb 25, 2012
cooking

Terbang Tunduk Lyrics Fynn Jamal

Terbang Tunduk by Fynn Jamal.
759,945 views | Jun 06, 2014
cooking

i hate fynn jamal!!!

IMPORTANT. read, please!: # 1 ----- this is JUST a mock-a-clip. meaning: NOT REAL. #2 ----- the video was made for MY friends & families. sharing this with yours is entirely up to your judgment. but bear in mind, DO NOT take it personal. #3 ----- the actual objective was: to upload the few seconds of my uniten gig; where this vulgar tongue of mine accidentally vomit the F word to the crowd (veterans involved). #4 ----- due to: i) excessive hours, and ii) spacious room in my unattended brain, iii) (plus i do not want this channel to be flooding with angry responses driven by anti-potty-mouth group if i were to upload JUST the cursing bit); --i somehow opt for self-parody. hahaha. bila lagi nak puaskan hati orang yang asyik mau marah aku, kan? sekali2, kasilah chan aku anggukkan mereka. ngeee... :) dear malaysians, (if i may-- wahai manusia melayu malaysia) thanks to you, i never fail to forget these 3 things about me that you keep on feeding me over and over again. repeatedly. convincingly. thank you for not letting me forget who i am; for only from "hate" will i learn to be cautious. yes; i DO know i'm nothing but plain. and yes; i realize i SHOULD be sorry for my inadequacy to match your standard of a normal human being. or AT LEAST act sorry; NOT displaying pride in living differently. and straight up yes; i TOTALLY understand WHY you cant synthesize the fact some silly joes & janes faithfully standing behind me. truth be told --i dont get it, too. (-__-)" so there. the top reasons you constantly remind me to never forget; why malaysia wants to hate fynn jamal. *pause* honestly, my darling, i genuinely hope you wont even THINK i give a damn about all this. fame, wealth and power are illusion, love. never truly existed. :) ------------- VIDEO SOURCE: 1) inspiration -- hate-mail, hate-you-tube-comments, anonymous gossip-mongers in public forums and blogs, etc. 2) materials: pictures, clips & sound -- youtube.com, facebook.com, google.com
45,100 views | Feb 24, 2011
cooking

Arjuna Beta Lyrics Fynn Jamal

Arjuna Beta by Fynn Jamal. Special for her son Bakti Arjuna Fitri
3,778,404 views | Feb 23, 2014
cooking

apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

terima kasih kepada mama dan ayah kerana sanggup bersusah payah menghantar stok makanan. Masakan Malaysia terbaik!
283,700 views | Mar 09, 2012
cooking

Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Jom saksikan video persembahan akustik secara live daripada Fynn Jamal dengan single nya yang kedua iaitu, "Terbang Tunduk".
452,578 views | Sep 02, 2014
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com