Cooking | fynn jamal suatu yang pernah | fynn jamal suatu ya

Cooking (0.05 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

fynn jamal suatu yang pernah

From Youtube.com - Posted: Jul 22, 2013 - 130,495 views
Cooking | fynn jamal suatu yang pernah | fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
Duration: 06 minute 36 seconds 
Play Cooking Video
serious aku tak ingat kat mana tah aku rembat bideo ni. and pada yang punya hak milik, aku mohon ampun, aku rasa aku patut share kat youtube sebab bideo ni takde lagi. hihii. jangan marah :D
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

terima kasih kepada mama dan ayah kerana sanggup bersusah payah menghantar stok makanan. Masakan Malaysia terbaik!
291,443 views | Mar 09, 2012
cooking

fynn jamal jangan jatuh

Artist: - Fynn Jamal (http:www.youtube.comusernottiewabbit) - Tri (http:www.youtube.comusertrisoundhause)Support local..!!!
145,618 views | May 29, 2011
cooking

Fynn jamal di MHI 10 Jun 2014 Part 1

I don't own this video. Part 2 : http:www.youtube.comwatch?v=zDInDDISIOo&feature=youtu.be Part 3 : http:www.youtube.comwatch?v=ziGBRjQrQr0&feature=youtu.beUntuk melihat video penuh boleh menontonnya di tonton.com.my (Malaysia Hari Ini 2014 Episode 114) atau klik sini http:www.tonton.com.my#homechannelsTV3malaysia_hari_ini_2014_bc62398b86da4c0db90aa2a6009a1ae8episode_114_05017d6eadfa4fb3a7aca2a6009a2bb0
302,949 views | Jun 10, 2014
cooking

Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Jom saksikan video persembahan akustik secara live daripada Fynn Jamal dengan single nya yang kedua iaitu, "Terbang Tunduk".
511,277 views | Sep 02, 2014
cooking

fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

tercipta di pentas 152. tentang seorang gadis di dalam jamban, menangis sambil melihat susuknya sendiri di dalam cermin. rasanya ramai pernah rasa.
90,576 views | Jun 18, 2009
cooking

Fynn Jamal Biar Lirik

Untuk anak yang ber"ayah". Maaf tak minta permisi atas olahan video dan lagu.
203,861 views | Feb 19, 2013
cooking

Fynn Jamal Arjuna Beta LIVE

Tetamu Nazz di #Carta Hits Gegar minggu ini - Fynn Jamal
632,979 views | Aug 29, 2014
cooking

i hate fynn jamal!!!

IMPORTANT. read, please!: # 1 ----- this is JUST a mock-a-clip. meaning: NOT REAL. #2 ----- the video was made for MY friends & families. sharing this with yours is entirely up to your judgment. but bear in mind, DO NOT take it personal. #3 ----- the actual objective was: to upload the few seconds of my uniten gig; where this vulgar tongue of mine accidentally vomit the F word to the crowd (veterans involved). #4 ----- due to: i) excessive hours, and ii) spacious room in my unattended brain, iii) (plus i do not want this channel to be flooding with angry responses driven by anti-potty-mouth group if i were to upload JUST the cursing bit); --i somehow opt for self-parody. hahaha. bila lagi nak puaskan hati orang yang asyik mau marah aku, kan? sekali2, kasilah chan aku anggukkan mereka. ngeee... :) dear malaysians, (if i may-- wahai manusia melayu malaysia) thanks to you, i never fail to forget these 3 things about me that you keep on feeding me over and over again. repeatedly. convincingly. thank you for not letting me forget who i am; for only from "hate" will i learn to be cautious. yes; i DO know i'm nothing but plain. and yes; i realize i SHOULD be sorry for my inadequacy to match your standard of a normal human being. or AT LEAST act sorry; NOT displaying pride in living differently. and straight up yes; i TOTALLY understand WHY you cant synthesize the fact some silly joes & janes faithfully standing behind me. truth be told --i dont get it, too. (-__-)" so there. the top reasons you constantly remind me to never forget; why malaysia wants to hate fynn jamal. *pause* honestly, my darling, i genuinely hope you wont even THINK i give a damn about all this. fame, wealth and power are illusion, love. never truly existed. :) ------------- VIDEO SOURCE: 1) inspiration -- hate-mail, hate-you-tube-comments, anonymous gossip-mongers in public forums and blogs, etc. 2) materials: pictures, clips & sound -- youtube.com, facebook.com, google.com
46,394 views | Feb 24, 2011
cooking

FYNN JAMAL 150 juta, Biar Arjuna Beta

06.07.2013 - Bacaan Puisi Tepi Jalan di SilverfishBooks, Bangsar
198,752 views | Jul 07, 2013
cooking

Fynn Jamal Tri Hadzir Arjuna Beta

Performance for Paso Bumbong 2013
165,820 views | Aug 04, 2013
cooking

Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

peringatan untuk kita2 yang menjauh dari mata pesanan dari orang2 yang kasih dan cintakan kita-- moga tak lupa budi bahasa.selamat tidak hilang sopan di dada.---------------jauh kau pergi beribu batu ku harap lancar perjalananmu jangan dilupa asal-usulmucuba kau renung ke dalam mataku moga kau tembus pintu hatiku bukti cintaku ada di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut samateguh kau pegang janjimu dulu di tanah orang tunduk selalu jangan dibuang budi ajarmubila kau rindu hangat kasihku pejamkan saja harap bertemu jauh pun mana aku di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut sama
164,458 views | Feb 25, 2012
cooking

Fynn Jamal Sampai Tua HD

tua. bersama.-----------------kasih kesatkanlah airmata ku dah tibakasih percayalah aku kan ada sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutkasih biarkanlah apa saja takdir kitakasih pegangkanlah jariku lama sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutdan malam takkan berhenti menghirup nyawamu kasih dan siang akan berterus meratahmu sampai bersih aman saja aku ada dihirupmamah pun tetap kita berpimpinan berduasampai tua aku ada sampai tua
125,325 views | Feb 25, 2012
cooking

fynn jamal puisi bunda

jangan ambil literal. video kredit Eidil dan layar tanchap
37,100 views | Jan 31, 2008
cooking

fynn jamal puisi perempuan curang

To all girls out there, who's been treated like shit, stand up. kamu lebih tinggi
56,077 views | Mar 27, 2008
cooking

TRI HADZIR FYNN JAMAL UNTUKMU

Lagu yang dicipta khas oleh Abang Tri Hadzir untuk isteri kesayangannya, Kak Fynn Jamal bertajuk "untukmu". Music dimainkan oleh 2 org dri kumpulan Hujan (ag n izzat) and the gang.Dipersembahkan oleh mereka secara live di event Fynn Jamal Manchester anjuran Projek Rabak dan Malay Language and Culture Society Manchester (MALECS) pada 2232014. enjoy!
36,890 views | Mar 23, 2014
cooking

fynn jamal cinta disampahkan

Tentang kekosongan jiwa yang bodoh. Harap ia pulih.
45,312 views | Apr 06, 2008
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2015 - Cooking-Library.Com