Cooking | fynn jamal suatu yang pernah - Cooking-Library

Cooking (0.08 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

fynn jamal suatu yang pernah

From Youtube.com - Posted: Jul 22, 2013 - 135,720 views
Cooking | fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
Duration: 6 minutes 36 seconds 
Play Cooking Video
serious aku tak ingat kat mana tah aku rembat bideo ni. and pada yang punya hak milik, aku mohon ampun, aku rasa aku patut share kat youtube sebab bideo ni takde lagi. hihii. jangan marah :D
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | fynn jamal jangan jatuh

fynn jamal jangan jatuh

Artist: - Fynn Jamal (http:www.youtube.comusernottiewabbit) - Tri (http:www.youtube.comusertrisoundhause)Support local..!!!
1,312 views | May 29, 2011
cooking
cooking | fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

tercipta di pentas 152. tentang seorang gadis di dalam jamban, menangis sambil melihat susuknya sendiri di dalam cermin. rasanya ramai pernah rasa.
1,312 views | Jun 18, 2009
cooking
cooking | Fynn Jamal Biar

Fynn Jamal Biar

@ Malam Puisi Riong Shah Alam
1,312 views | May 06, 2011
cooking
cooking | Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby

Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby

Malaysian artist and English teacher Fynn Jamal recounts her experience of adopting her baby boy, Bakti Arjuna Fitri, as well as how Malaysians helped save her son's life in just 24 hours.WATCH THE FULL STORY ON MALAYSIA'S 400,000 ORPHANS HERE: http:www.youtube.comwatch?v=5Yn-JIftPkc
1,312 views | Aug 06, 2013
cooking

cooking | fynn jamal jangan jatuh

fynn jamal jangan jatuh

maaf sbb berkurang ajar dgn penyataan: "saya adalah bukti yang kita tak perlu ada degree --untuk sesuatu --untuk jadi bagus dalam sesuatu." tapi terlalu selalu dikata org ttg hina aku. maka lagu ini, tentang memberitahu diri untuk tidak jatuh. freestyling dan looping. secara live. sebab aku mmg tak tau main muzik. tapi itu bukan dosa, kan? yg penting jiwa, kan?
1,312 views | Feb 17, 2011
cooking
cooking | Fynn Jamal Sampai Tua HD

Fynn Jamal Sampai Tua HD

tua. bersama.-----------------kasih kesatkanlah airmata ku dah tibakasih percayalah aku kan ada sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutkasih biarkanlah apa saja takdir kitakasih pegangkanlah jariku lama sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutdan malam takkan berhenti menghirup nyawamu kasih dan siang akan berterus meratahmu sampai bersih aman saja aku ada dihirupmamah pun tetap kita berpimpinan berduasampai tua aku ada sampai tua
1,312 views | Feb 25, 2012
cooking
cooking | Fynn Jamal Biar Lirik

Fynn Jamal Biar Lirik

Untuk anak yang ber"ayah". Maaf tak minta permisi atas olahan video dan lagu.
1,312 views | Feb 19, 2013
cooking
cooking | Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

peringatan untuk kita2 yang menjauh dari mata pesanan dari orang2 yang kasih dan cintakan kita-- moga tak lupa budi bahasa.selamat tidak hilang sopan di dada.---------------jauh kau pergi beribu batu ku harap lancar perjalananmu jangan dilupa asal-usulmucuba kau renung ke dalam mataku moga kau tembus pintu hatiku bukti cintaku ada di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut samateguh kau pegang janjimu dulu di tanah orang tunduk selalu jangan dibuang budi ajarmubila kau rindu hangat kasihku pejamkan saja harap bertemu jauh pun mana aku di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut sama
1,312 views | Feb 25, 2012
cooking

cooking | Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Jom saksikan video persembahan akustik secara live daripada Fynn Jamal dengan single nya yang kedua iaitu, "Terbang Tunduk".
1,312 views | Sep 02, 2014
cooking
cooking | Fynn Jamal

Fynn Jamal

1,312 views | Nov 21, 2014
cooking
cooking | apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

terima kasih kepada mama dan ayah kerana sanggup bersusah payah menghantar stok makanan. Masakan Malaysia terbaik!
1,312 views | Mar 09, 2012
cooking
cooking | Menyusur bersama Fynn Jamal di Manchester !!

Menyusur bersama Fynn Jamal di Manchester !!

2232014 Kitorang pelajar Malaysia dari Leeds dan Sheffield turun ke Manchester untuk bertemu seorang yang sangat memberikan inspirasi kehidupan buat kami. Salah satu event yang sangat memuaskan and hope kak fynn boleh datang ke tempat kitorang pulak. wiwiwi. Kak fynn and the gang, korang memang sempoi!! agCoco, guitarist Hujan tu pon ade sekali.. pergh!! Bagi yang tak berpeluang untuk datang n kepingin benar nak tgk persembahan live kak fynn, nah, ktrg share untuk korg semua :). Semua lagu yg depa nyanyi, ktrg record but takleh nak share semua laa.. hehe. Boleh tgk kat channel ni ye. Maaf ade certain part tu camera gegar sikit. Alaa,, bukan professional cameraman pon ktrg ade. Baru bertatih ke bidang ni.. haha. All in all, thanks n enjoy watching :)Event : Fynn Jamal Manchester Anjuran : Projek Rabak & Manchester Languange Society Tarikh : 2232014 Tempat : Univesity of Manchester
1,312 views | Mar 23, 2014
cooking

cooking | BIAR JIWA FYNN JAMAL OST filem KONTRADIKSI

BIAR JIWA FYNN JAMAL OST filem KONTRADIKSI

maklumat lanjut: http:www.facebook.compagesKontradiksi-sebuah-filem-ultra-low-budget135623893173461?sk=info
1,312 views | Apr 24, 2011
cooking
cooking | Fynn Jamal Terbang Tunduk Lyrics

Fynn Jamal Terbang Tunduk Lyrics

so we wont forget.apa jua kebesaran dan kemegahan yang kita dapatkan-- bukan pelepasan untuk kita membesar dan memegah.moga kita tak pernah lupa asal usul kita.support our team: www.facebook.comhalimothmanmy
1,312 views | May 14, 2014
cooking
cooking | Fynn Jamal Biar Lyrics

Fynn Jamal Biar Lyrics

lagu ini terlahir pada tahun 2010. hidup merantau kali pertama. jauh dari suami. jauh dari abah.hari pertama dapat skype dengan abah-- dua2 tak bercakap. menangis tak berhenti. sampai tutup kamera.aku padam lampu. cakap guitarlele. pejam mata.yang aku nampak cuma mata abah. dan terlahirlah lagu ini.untuk abah.
1,312 views | Dec 14, 2012
cooking
cooking | fynn jamal suatu pernah

fynn jamal suatu pernah

semua orang pernah ada suatu pernah.
1,312 views | Feb 04, 2011
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com