Cooking | fynn jamal suatu yang pernah - Cooking-Library

Cooking (0.13 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

fynn jamal suatu yang pernah

From Youtube.com - Posted: Jul 22, 2013 - 142,391 views
Cooking | fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
fynn jamal suatu yang pernah
Duration: 6 minutes 36 seconds 
Play Cooking Video
serious aku tak ingat kat mana tah aku rembat bideo ni. and pada yang punya hak milik, aku mohon ampun, aku rasa aku patut share kat youtube sebab bideo ni takde lagi. hihii. jangan marah :D
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:
cooking | fynn jamal jangan jatuh

fynn jamal jangan jatuh

Artist: - Fynn Jamal (http:www.youtube.comusernottiewabbit) - Tri (http:www.youtube.comusertrisoundhause)Support local..!!!
1,699 views | May 29, 2011
cooking
cooking | Fynn Jamal Suatu Yang Pernah Akustik Live

Fynn Jamal Suatu Yang Pernah Akustik Live

Khas untuk anda, Fynn Jamal menyampaikan lagu "Suatu Yang Pernah" secara live dari studio kami. Fynn Jamal merupakan salah seorang artis jemputan untuk Konsert M.Nasir...Kembara yang akan berlangsung pada 24 Mei ini.
1,699 views | May 21, 2015
cooking
cooking | fynn jamal jangan jatuh

fynn jamal jangan jatuh

maaf sbb berkurang ajar dgn penyataan: "saya adalah bukti yang kita tak perlu ada degree --untuk sesuatu --untuk jadi bagus dalam sesuatu." tapi terlalu selalu dikata org ttg hina aku. maka lagu ini, tentang memberitahu diri untuk tidak jatuh. freestyling dan looping. secara live. sebab aku mmg tak tau main muzik. tapi itu bukan dosa, kan? yg penting jiwa, kan?
1,699 views | Feb 17, 2011
cooking
cooking | fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

fynn jamal cerita anak kecil dalam jamban

tercipta di pentas 152. tentang seorang gadis di dalam jamban, menangis sambil melihat susuknya sendiri di dalam cermin. rasanya ramai pernah rasa.
1,699 views | Jun 18, 2009
cooking

cooking |

1,699 views | Dec 31, 1969
cooking
cooking | Fynn Jamal Sampai Tua HD

Fynn Jamal Sampai Tua HD

tua. bersama.-----------------kasih kesatkanlah airmata ku dah tibakasih percayalah aku kan ada sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutkasih biarkanlah apa saja takdir kitakasih pegangkanlah jariku lama sampai tuaini sumpahku padamu usah kau patah dan layu garing siang malam beku pasakku teguh untukmumungkin taufan akan surut tetap datang petir ribut setiapnya aku sambut untukmu takkanku takuttakkanku takutdan malam takkan berhenti menghirup nyawamu kasih dan siang akan berterus meratahmu sampai bersih aman saja aku ada dihirupmamah pun tetap kita berpimpinan berduasampai tua aku ada sampai tua
1,699 views | Feb 25, 2012
cooking
cooking | Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Fynn Jamal Terbang Tunduk LIVE

Jom saksikan video persembahan akustik secara live daripada Fynn Jamal dengan single nya yang kedua iaitu, "Terbang Tunduk".
1,699 views | Sep 02, 2014
cooking
cooking | Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

Tri Hadzir Fynn Jamal Situ HD

peringatan untuk kita2 yang menjauh dari mata pesanan dari orang2 yang kasih dan cintakan kita-- moga tak lupa budi bahasa.selamat tidak hilang sopan di dada.---------------jauh kau pergi beribu batu ku harap lancar perjalananmu jangan dilupa asal-usulmucuba kau renung ke dalam mataku moga kau tembus pintu hatiku bukti cintaku ada di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut samateguh kau pegang janjimu dulu di tanah orang tunduk selalu jangan dibuang budi ajarmubila kau rindu hangat kasihku pejamkan saja harap bertemu jauh pun mana aku di situselama-lamanya walau dah terputus jalannya kau pergi ku di sini tetap ada ikut sama
1,699 views | Feb 25, 2012
cooking

cooking | BIAR JIWA FYNN JAMAL OST filem KONTRADIKSI

BIAR JIWA FYNN JAMAL OST filem KONTRADIKSI

maklumat lanjut: http:www.facebook.compagesKontradiksi-sebuah-filem-ultra-low-budget135623893173461?sk=info
1,699 views | Apr 24, 2011
cooking
cooking | fynn jamal suatu pernah

fynn jamal suatu pernah

semua orang pernah ada suatu pernah.
1,699 views | Feb 04, 2011
cooking
cooking | apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

apabila belacan Fynnjamal sudah sampai..

terima kasih kepada mama dan ayah kerana sanggup bersusah payah menghantar stok makanan. Masakan Malaysia terbaik!
1,699 views | Mar 09, 2012
cooking
cooking | fynn jamal na na na bila sudah suka

fynn jamal na na na bila sudah suka

kadang2 aku rasa, adat ada menyumbang faktor masalah pembuangan anak dalam dunia binatang ini. tapi ah. itu pendapat akulah~:)ini lagu sindiran halus. jangan ambil dalam2 jauh ke hati.
1,699 views | Jan 13, 2011
cooking

cooking | fynn jamal puisi perempuan curang

fynn jamal puisi perempuan curang

To all girls out there, who's been treated like shit, stand up. kamu lebih tinggi
4,685 views | Mar 27, 2008
cooking
cooking | FYNN JAMAL 150 juta, Biar Arjuna Beta

FYNN JAMAL 150 juta, Biar Arjuna Beta

06.07.2013 - Bacaan Puisi Tepi Jalan di SilverfishBooks, Bangsar
4,685 views | Jul 07, 2013
cooking
cooking | Fynn Jamal Terbang Tunduk Official Music Video

Fynn Jamal Terbang Tunduk Official Music Video

aku dedikasikan terbang tunduk ini untuk kapten dato halim othman, world number one acrobatic flyer secara amnya-- dan hero negara secara khasnya.tapi aku juga mengkhususkan terbang tunduk ini kepada kita2 semua. kerana ia adalah tentang kita; underdogs yang gigih mencanting takdir sendiri.di masa2 kita sedang bertegang inilah-- this little reminder of how we are a great nation-- is exactly what we need.terbang tunduk. ------------------------ composer: agcoco tri hadzir fynn jamal lyrics: fynn jamal producer: agcoco director: muhammad iszee ------------------------bertahanlah, wahai raksa, jangan kau terhenti berpautlah, wahai nyawa, ini bukan mimpisaksikan dengan mata rasakan dengan jiwa; kau sedang tinggijauhnya kau terbang siapa sangka? getir yang menghalang tak besar manapayah payah semalam moga mudah selamatiap apa yang mematah tegakmu tiap yang menolak tiap yang memijak-henyak biar di belakangmujangan dikenang moga dibuang dendam dan sayutuhan, jangan kau izin aku lupa jangan kau biarkan aku mendepang dada pasakkan hatiku pada kaki paksakan ku tunduk sehingga mati.
4,685 views | Jun 09, 2015
cooking
cooking | Fynn Jamal

Fynn Jamal

4,685 views | Nov 21, 2014
cooking

MOST POPULAR
Today
Weeks
Month

        Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

        © 2015 - Cooking-Library.Com