Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.20 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 154,842 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Extra Capítol 166 30 10 11 HD

Aquest diumenge assistirem a la primera entrevista que li fan a la dona biònica després d'acabar la mítica sèrie de TV3. Una dona que, gràcies a una màscara especialment dissenyada per a ella, és capaç d'esquivar les ones wifi. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta senyora al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem accés a l'àlbum secret de Jesús Vázquez. Coneixerem el primer imitador de la duquessa d'Alba, que no se li assembla ni d'una hora lluny. I descobrirem que la cançó "Abanib", abanebé" és més difícil de cantar del que pot semblar en un principi. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments divertits de concursos, i "És motiu de cese", amb totes les barbaritats que es diuen per televisió, que no són poques. Un "APM? Extra", de 35 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,303 views | Oct 30, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 169 20 11 11 HD

Aquest diumenge descobrirem a una noia que gràcies a les seves disfresses dissenyades per ella, ja pot sortir tranquila al carrer. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta noia al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem una nova habilitat amb molts pets en la secció "Hàbils". No faltaran les seccions "Deformatiu", "Això és Bronx", "Què m'has dit?", "Xoof". I analitzarem una nova frase de l'"APM?" gràcies al nostre diccionari Català-Apeemià. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
47,981 views | Nov 20, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 168 13 11 11 HD

Aquest diumenge, hem tingut accés a l'àlbum de fotos del carismàtic presentador Pablo Motos. Hi podrem fer una ullada i us podem assegurar que la majoria d'imatges no són per sentir-se'n orgullós. Aquesta setmana també passarem vergonya aliena amb reporters que treballen a la tele però que podrien perfectament treballar en un circ. El presentador Jordi González ens demostrarà que ell és un home pacífic. I al "Per un Tub" descobrirem què passaria si barregéssim Cyrano de Bergerac amb el "Pincel". Explicarem el cas d'un home que es pensa que és Superman al "Cinquè Mil·lenni" i repassarem els moments més còmics de la setmana televisiva. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".
37,188 views | Nov 13, 2011
cooking

APM? Capítol 250 08 11 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?", la televisiva Empar Moliner confirmarà que no es mira mai quan surt a l'"APM?", ni al "Polònia" ni a la tele en general. D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió en una iogurteria amb l'ajuda de una convidada molt especial. A més a més, es presentarà el tràiler de "Calling Messi", temps pel ball amb una nova edició de l'Sputnik, es descobriran alguns efectes secundaris de l'accident de Fukushima, Joan Laporta jugarà al tenis taula i, com sempre, també hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
261,467 views | Nov 12, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 174 22 01 12 HD

Aquest diumenge Iker Jiménez analitzarà al "Cinquè Mil·lenni" el cas d'una dona que té un rècord força curiós. És la dona d'Espanya que té més fills guàrdies civils. Vuit, en concret. No sabem si a Mart passarà el mateix. No faltaran les seccions habituals "Això és el Bronx", "Què m'has dit" i el "Minut de Glòria", on us ensenyem una de les relacions familiars més complicades que hem vist mai. Dos convidats del programa de Juan Y Medio asseguren que són cunyats i cosins germans a la vegada, i això només per part de mare! Parodiarem la pel·lícula "Taxi Driver" i estrenarem en primícia el tràiler de "Vull ser friki". Un programa de 30 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
136,573 views | Jan 22, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 170 04 12 11 HD

Aquest diumenge coneixereu una catalana que és capaç de fer coses realment sorprenents amb un pèsol.També repassarem els moments televisius més divertits de la setmana. A "Històries per no dormir" descobrireu que de la por a la rialla hi ha un sol pas. I veureu el ninot de cera de Justin Bieber. A més, en el tràiler de la pel·lícula "Contagi" recopilarem els vidents més rigorosos de la televisió i en el "Cinquè Mil·lenni", un home ens ensenyarà casa seva: un nínxol del cementiri. Un "APM? Extra" de 25 minuts, amb tota l'actualitat i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
57,695 views | Dec 04, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 216 20 01 13 HD

Aquest diumenge, descobrim unes imatges inèdites de Rajoy i Mas el dia de la inauguració de l'AVE Figueres-Barcelona. Veiem com Rajoy va intentar fer-se el simpàtic amb el president explicant-li un acudit de l'Eugenio. A més, Tomás Roncero, Mourinho i Cristiano Ronaldo participen en un capítol especial de la sèrie "Cuéntame". Un capítol que explica com Messi va aconseguir la seva quarta Pilota d'Or. Aquesta setmana també escollim, d'entre els finalistes del concurs d'imitadors de l'Homo APM?, el primer dels tres candidats a emportar-se el premi. Tot això, en un programa de 35 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
212,880 views | Jan 20, 2013
cooking

APM? Extra Capítol 165 23 10 11 HD

Aquest diumenge hem recopilat els millors bruixots de la televisió i les seves prediccions acurades. Descobrireu que tots són uns grans professionals. De l'engany. En aquest "APM? Extra", a més, tindrem el "Deformatiu", el "Cinquè Mil·lenni", amb un taxista molt elegant, i l'avanç de "Toia", la "gran pel·lícula" de TV3. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments televisius divertits de concursos, i "Vull ser un Homo APM?", amb els vídeos que ens feu arribar cada setmana imitant frases del programa. Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
38,617 views | Oct 23, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 173 15 01 12 HD

Aquest diumenge farem un cop d'ull a l'àlbum de fotos de la reportera Cristina Pedroche i hi descobrirem que, en realitat, volia ser humorista. També veurem les notícies de la setmana des d'un altre punt de vista al "Deformatiu". Passarem por amb el tràiler d'"Intruders", ens desfogarem amb "Això és el Bronx" i coneixerem la primera persona que ha estat capaç de plantar cara a Risto Mejide, al "Minut de glòria". Un programa de gairebé 30 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
73,490 views | Jan 15, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 171 11 12 11 HD

Aquest diumenge, hem tingut accés a l'àlbum de fotos del carismàtic presentador Arturo Valls. Hi podrem fer una ullada i us podem assegurar que la majoria d'imatges no són per sentir-se'n orgullós. La presentadora Susanna Griso ens demostrarà que ella és una dona pacífica i amb molt de caràcter. Al "Per un Tub" descobrirem què passaria si barregéssim L'indomable amb el "Freak de la tele". A més en Rafa Méndez ens mostrarà la seva pel·lícula: "Las aventuras de Méndez". Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".
29,530 views | Dec 11, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 211 09 12 12 HD

Aquest diumenge, s'explicarà tot sobre l'amor amb la paròdia d'"Amores verdaderos". D'altra banda, Mourinho tornarà a donar la cara davant dels periodistes i es comprovarà que ser periodista no és fàcil; hi haurà un homenatge als meteoròlegs; es descobrirà una noia obsessionada amb el bronzejat; Arturo Valls ballarà; es revisarà el documental "Enxaneta", i es presentarà una escena inèdita d'"El convidat". Tot això, en un programa de 30 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
109,089 views | Dec 09, 2012
cooking

APM? Capítol 248 18 10 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?" veurem com l'Homo va desfilar per Madrid el passat 12 d'octubre, per la Festa de la Hispanitat. A més a més, l'actor Santi Rodríguez, més conegut com el "frutero", passarà per la "Televisió és Cultura", on ens mostrarà la seva visió sobre la tele. D'altra banda, farem una nova versió de l'anunci de Guardiola, us descobrirem moments inèdits de la desfilada militar de Madrid, farem una nova edició de l'Sputnik, Francesc Homs passarà per "Els Matins", estrenarem el programa "Mas Attack", escalfarem la precampanya i riurem amb els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 37 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
51,087 views | Oct 18, 2011
cooking

APM? Capítol 258 03 01 12 HD Especial 2011

Aquest dimarts, a l'APM? podrem riure amb els millors moments del 2011. Els moments televisius més esperpèntics i més còmics, les grans pífies dels polítics i dels esportistes i les grans frases que han marcat aquest 2011 que tot just acabem de deixar enrere. Ja sabem que anem tard, però també farem les 12 campanades. Qui tindrà l'honor de ser la dotzena campanada de l'APM?. D'altra banda, podrem veure les preses falses de l'Homo APM?, els millors "sputniks" i les peces que més han triomfat enguany. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 40 minuts.
119,093 views | Jan 03, 2012
cooking

APM? Capítol 266 06 03 12 HD

Aquest dimarts, veurem la visita que l'Homo APM? va fer al Mobile World Congress de Barcelona. Va fer el possible perquè el certamen no fos un èxit, però no ho va aconseguir. D'altra banda, l'humorista Héctor de Miguel, més conegut per Quequé, ens explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura". A més a més, el nostre heroi Andoni participarà en un capítol de "La fuga", entrevistarem Bill Gates, farem una nova edició de l'"Sputnik", descobrirem que els "call-shows" són fantàstics i Jaume Creixell farà una trucada a Manuel Torreiglesias. Tot això i moltes coses més, en un programa de 40 minuts.
124,148 views | Mar 06, 2012
cooking

APM? Capítol 254 06 12 11 HD

Aquest dimarts, a l'"Alguna pregunta més?", veurem l'Homo APM? en una classe teòrica d'una autoescola. Els altres alumnes, aliens a la personalitat de l'Homo, viuran una lliçó que no oblidaran mai. D'altra banda, escalfarem el clàssic amb el tràiler d'"Immortals"; Artur Mas no deixarà parlar Mònica Terribas; parodiarem "Tu cara me suena"; descobrirem en què s'assemblen Aitor Karanka i en Mic. A més a més: què tenen a veure Mourinho, Guardiola i Karate Kid?; una exclusiva sobre Kameni; ZP és de veritat un mentalista, i ens descollonarem amb els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 38 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
52,430 views | Dec 06, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 202 30 09 12 HD

Aquest diumenge, el president de la Generalitat compareix en roda de premsa per respondre a les preguntes de l'"APM? Extra". També us donem la nostra particular visió de la realitat amb "El Deformatiu" i acomiadem Esperanza Aguirre com es mereix. A "Jordi Shore" repassem els moments televisius més divertits dels "Jordis" més famosos de la tele. Karlos Arguiñano ens cuinarà alguna cosa entre acudit i acudit. I descobrim si Pipi Estrada és un home de paraula. Al "Minut de Glòria", un aprenent de Rafa Mora ens explica per què ell no trepitja mai una discoteca. El programa, de 30 minuts de durada, inclou els millors moments televisius de la setmana amb l'estil habitual de l'"APM?".
41,306 views | Sep 30, 2012
cooking