Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.05 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 158,562 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Capítol 250 08 11 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?", la televisiva Empar Moliner confirmarà que no es mira mai quan surt a l'"APM?", ni al "Polònia" ni a la tele en general. D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió en una iogurteria amb l'ajuda de una convidada molt especial. A més a més, es presentarà el tràiler de "Calling Messi", temps pel ball amb una nova edició de l'Sputnik, es descobriran alguns efectes secundaris de l'accident de Fukushima, Joan Laporta jugarà al tenis taula i, com sempre, també hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
267,815 views | Nov 12, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 207 04 11 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", podreu veure com l'Espartac Peran cola publicitat sense que es noti al "Minut de glòria". Manuel Torreiglesias es fa el simpàtic. Farem un repàs dels millors vídeos que ens heu enviat imitant frases de l'APM?; estrenarem una nova sèrie amb Isabel San Sebastián com a protagonista. Aznar a "Joc de Trons". No hi faltaran els millors moments de Arturo Valls al "Ahora Caigo". L'"Això és el Bronx" i els moments televisius més embafadors de la setmana completen aquest programa de 30 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat i el ritme habitual de l'"APM?".
143,825 views | Nov 04, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 164 16 10 11 HD

Aquest diumenge farem de "hackerazzis" i us ensenyarem les fotos que Jorge Javier Vázquez no hauria volgut mai que sortissin a la llum. Serà a la nova secció "L'àlbum de...", un recull dels millors moments de personatges televisius. En aquest "APM? Extra" coneixerem uns nois que és millor tenir-los com a amics que com a enemics al "Defensor de l'espectador", i veurem la promo de la sèrie "Bola de Drac Kai". L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"
32,824 views | Oct 16, 2011
cooking

APM? Capítol 342 19 02 14 HD

Aquest dimecres, la periodista especialitzada en crítica televisiva, Mònica Planas, ens explicarà com veu la tele a "La Televisió és Cultura". D'altra banda, en Peyu es desplaçarà al barri del Fort Pienc de Barcelona, on descobrirà un carril bici molt inquietant. A més a més, veurem la pel·lícula de Facebook de la infanta Cristina, un tràiler sobre la guerra de les balances fiscals i Gloria Lomana entrevistant Paquirrín. També es podrà veure Mariano Rajoy a Turquia, Alberto Chicote fent de Jordi Évole, Torreiglesias cantant a les "APM Sessions" i tota la polèmica sobre la final de la Copa del Rei al "Defensor de l'Espectador". Tot això i molt més en un programa de 30 minuts, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
162,294 views | Feb 19, 2014
cooking

APM? Extra Capítol 205 21 10 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", podreu veure imatges inèdites del salt de Felix Baumgartner. També descobrirem com les gasta l'Espartac Peran quan li toquen la fibra. I gaudirem amb els millors moments de "Curso del 73", un programa que demostra que les xifres de fracàs escolar són pura fal·làcia. Farem un repàs dels millors vídeos que ens heu enviat imitant frases de l'APM?; estrenarem "Les mòmies", una pel·lícula molt tolerant amb els catalans i coneixerem un nen molt repel·lent al "Minut de glòria". L'"Això és el Bronx" i els moments televisius més embafadors de la setmana completen aquest programa de 30 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat i el ritme habitual de l'"APM?".
85,659 views | Oct 21, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 176 05 02 12 HD

Aquest diumenge us presentem un producte revolucionari per protegir les vostres mans. Es tracta de "Pepetrogena", una crema que us ajudarà a combatre els atacs dels agents externs. També assistirem al primer concurs de gimnàstica rítmica "APM?", descobrirem una de les escenes eliminades de la pel·lícula "El cinquè element" i cantarem amb la "Microfonia". En el "Minut de glòria", Belén Esteban ens explicarà què s'ha de fer quan et trobes una mosca en un plató de televisió. El programa d'aquesta setmana té una durada de 23 minuts i repassa el bo i millor de l'actualitat televisiva amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
85,300 views | Feb 05, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 193 10 06 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", descobrirem una ment privilegiada. Un nen que, amb només 11 anys, és capaç de parlar al revés. A més, comença la fase final del concurs "Vull ser com l'Homo APM?" per trobar el millor imitador de frases del programa. Així que repassarem els millors vídeos de tots els que ens heu fet arribar i seleccionarem el primer finalista. Recordarem alguna de les perles de la presidenta Esperanza Aguirre, Buenafuente farà la seva darrera entrevista a José María Aznar i veurem l'anunci de la nina més "choni" del mercat. No hi faltarà el "Minut de Glòria", amb una dona que farà callar Manuel Torreiglesias, i "Això és el Bronx", amb les millors fuetades de la tele. Un programa de 30 minuts que parodia l'actualitat i amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
52,627 views | Jun 10, 2012
cooking

APM? Capítol 347 26 03 14 HD

Aquest dimecres, la periodista de Catalunya Ràdio Mònica Terribas ens explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió entre els clients d'una ferreteria. A més a més, Sandro Rey serà el protagonista de les "APM Sessions", farem una nova edició d'"Encarats", les millors paròdies del Madrid-Barça, Madrid TV a "El defensor de l'espectador", un capítol de "Bola de Drac" molt especial i el videojoc de la consulta. Tot això i molt més en un programa de 30 minuts, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
62,812 views | Mar 26, 2014
cooking

APM? Capítol 258 03 01 12 HD Especial 2011

Aquest dimarts, a l'APM? podrem riure amb els millors moments del 2011. Els moments televisius més esperpèntics i més còmics, les grans pífies dels polítics i dels esportistes i les grans frases que han marcat aquest 2011 que tot just acabem de deixar enrere. Ja sabem que anem tard, però també farem les 12 campanades. Qui tindrà l'honor de ser la dotzena campanada de l'APM?. D'altra banda, podrem veure les preses falses de l'Homo APM?, els millors "sputniks" i les peces que més han triomfat enguany. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 40 minuts.
120,404 views | Jan 03, 2012
cooking

APM? Capítol 248 18 10 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?" veurem com l'Homo va desfilar per Madrid el passat 12 d'octubre, per la Festa de la Hispanitat. A més a més, l'actor Santi Rodríguez, més conegut com el "frutero", passarà per la "Televisió és Cultura", on ens mostrarà la seva visió sobre la tele. D'altra banda, farem una nova versió de l'anunci de Guardiola, us descobrirem moments inèdits de la desfilada militar de Madrid, farem una nova edició de l'Sputnik, Francesc Homs passarà per "Els Matins", estrenarem el programa "Mas Attack", escalfarem la precampanya i riurem amb els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 37 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
51,649 views | Oct 18, 2011
cooking

APM? Capítol 288 10 10 12 HD

Aquest dimecres, l'Homo APM? entrevista un sorprès Benicio Del Toro. A més a més, el científic televisiu Dani Jiménez explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; es podrà veure el més esperpèntic del Barça-Madrid, el ministre Wert a "Els Simpson", Alejo Vidal Quadras al "Si és veritat" i Sandro Rey fent de He-Man; hi haurà temps per ballar amb l'"Sputnik", i encara més rialles amb els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
104,399 views | Oct 10, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 163 09 10 11 HD

Aquest diumenge fem un homenatge a les famílies més modernes que han sortit mai a la televisió. I ho fem parodiant la comèdia nord-americana, guanyadora de dos premis Emmy, Modern Family. També veureu com Walter Pandiani és un jugador a qui li agrada suar la samarreta. Podreu escoltar poesia de qualitat de la mà dels protagonistes de la pel·lícula "El perro del hortelano". I analitzarem una nova frase de l'"APM?" gràcies al nostre diccionari Català-Apeemià. Aquesta setmana, a més, Quimet Canyelles es converteix en "Quimet Crowne". Us avancem el tràiler d'aquesta obra mestra, que s'estrenarà properament als pitjors cinemes. L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
33,973 views | Oct 09, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 166 30 10 11 HD

Aquest diumenge assistirem a la primera entrevista que li fan a la dona biònica després d'acabar la mítica sèrie de TV3. Una dona que, gràcies a una màscara especialment dissenyada per a ella, és capaç d'esquivar les ones wifi. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta senyora al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem accés a l'àlbum secret de Jesús Vázquez. Coneixerem el primer imitador de la duquessa d'Alba, que no se li assembla ni d'una hora lluny. I descobrirem que la cançó "Abanib", abanebé" és més difícil de cantar del que pot semblar en un principi. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments divertits de concursos, i "És motiu de cese", amb totes les barbaritats que es diuen per televisió, que no són poques. Un "APM? Extra", de 35 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
40,027 views | Oct 30, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 179 26 02 12 HD

Aquest diumenge us quedareu bocabadats. A l'"APM? Extra podreu veure un noi amb una habilitat realment espectacular. Aquest jove català s'ha après totes les parades de les línies d'autobús de Barcelona de memòria! Enamorat dels busos des de ben petit, a més, és capaç de reconèixer la marca i el model d'un d'aquests vehicles només sentint el soroll del seu motor. També us hem preparat un "Deformatiu" amb les notícies més importants del dia. A la secció "Es de ser inútiles" comprovareu que la gent intel·ligent no surt mai a la tele. I recuperarem els millors moments televisius d'aquest gran comunicador que és Christian Gálvez. Continuarem repassant els vídeos que han quedat finalistes en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" i que opten a gravar un capítol amb l'Homo. El guanyador absolut, però, no el sabrem fins al dimarts 6 de març. En el programa, de 30 minuts de durada, repassarem l'actualitat televisiva més divertida de la setmana, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
52,051 views | Feb 26, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 201 23 09 12 HD

Aquest diumenge veurem l'habilitat que té en Tomàs Molina llançant la baldufa, una nova edició del deformatiu, i els millors moments del presentadors en la secció "A tu bola". No faltaran el "Minut de Glòria", amb una concursant alterada de l'"Ahora caigo" com a protagonista, i el "Què m'has dit" amb les millors pífies lingüístiques. Un "APM? Extra", aquesta setmana, de 25 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva.
71,534 views | Sep 23, 2012
cooking

APM? Capítol 251 15 11 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?" veurem com l'Homo APM? aprèn a conduir. Dos professors d'autoescola, a qui se'ls va dir que estàvem fent un reportatge seriós sobre conducció i que l'Homo era un periodista, seran víctimes del comportament irracional del nostre heroi. A més a més, l'actor Toni Albà, ens explicarà com veu la televisió a la "Tele és cultura". D'altra banda, acomiadarem Berlusconi com es mereix, veurem la nostra versió del tràiler de "Paranormal Activity", Pep Guardiola serà el protagonista d'un anunci molt popular, riurem amb Jaume Creixell, ballarem amb una nova edició de l'Sputnik i ens descollonarem amb els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
76,361 views | Nov 15, 2011
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com