Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.17 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 156,128 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Extra Capítol 171 11 12 11 HD

Aquest diumenge, hem tingut accés a l'àlbum de fotos del carismàtic presentador Arturo Valls. Hi podrem fer una ullada i us podem assegurar que la majoria d'imatges no són per sentir-se'n orgullós. La presentadora Susanna Griso ens demostrarà que ella és una dona pacífica i amb molt de caràcter. Al "Per un Tub" descobrirem què passaria si barregéssim L'indomable amb el "Freak de la tele". A més en Rafa Méndez ens mostrarà la seva pel·lícula: "Las aventuras de Méndez". Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".
29,626 views | Dec 11, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 166 30 10 11 HD

Aquest diumenge assistirem a la primera entrevista que li fan a la dona biònica després d'acabar la mítica sèrie de TV3. Una dona que, gràcies a una màscara especialment dissenyada per a ella, és capaç d'esquivar les ones wifi. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta senyora al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem accés a l'àlbum secret de Jesús Vázquez. Coneixerem el primer imitador de la duquessa d'Alba, que no se li assembla ni d'una hora lluny. I descobrirem que la cançó "Abanib", abanebé" és més difícil de cantar del que pot semblar en un principi. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments divertits de concursos, i "És motiu de cese", amb totes les barbaritats que es diuen per televisió, que no són poques. Un "APM? Extra", de 35 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,671 views | Oct 30, 2011
cooking

APM? Capítol 337 01 01 14 Especial 2013 HD

Aquest dimecres, l'"APM?" farà un programa molt especial amb el bo i millor del 2013. Repassarem un any esperpèntic marcat per la Consulta, el "fin de la cita" de Rayoy i el "Relaxing cup of café con leche" d'Ana Botella. Farem les 12 campanades, ballarem amb els millors Sputniks, els Encarats més inversemblants i esclafirem a riure amb les preses falses de l'Homo APM?. Tot això i molt més, en un programa especial de 55 minuts, amb els moments més divertits de l'any i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
113,181 views | Jan 01, 2014
cooking

APM? Extra Capítol 165 23 10 11 HD

Aquest diumenge hem recopilat els millors bruixots de la televisió i les seves prediccions acurades. Descobrireu que tots són uns grans professionals. De l'engany. En aquest "APM? Extra", a més, tindrem el "Deformatiu", el "Cinquè Mil·lenni", amb un taxista molt elegant, i l'avanç de "Toia", la "gran pel·lícula" de TV3. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments televisius divertits de concursos, i "Vull ser un Homo APM?", amb els vídeos que ens feu arribar cada setmana imitant frases del programa. Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
38,762 views | Oct 23, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 269 13 04 14 HD

Aquest diumenge, en Peyu estrenarà la secció "Ambelibalú", en què comentarà un curiós anunci de venda de pernils. Veurem tot sobre l'eliminació blaugrana a la Lliga de Campions. A més a més, es podrà veure un capítol inèdit del "Simpson", la Melero a "Veterinaris" i un homenatge del programa a "Modern Family". Una nova edició de "Street Cars" i les obsessions amb la roba interior de Karlos Arguiñano, al "Minut de glòria". Tot això i molt més, en un programa de 33 minuts, amb el bo i millor de la televisió i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
73,277 views | Apr 13, 2014
cooking

APM? Extra Capítol 170 04 12 11 HD

Aquest diumenge coneixereu una catalana que és capaç de fer coses realment sorprenents amb un pèsol.També repassarem els moments televisius més divertits de la setmana. A "Històries per no dormir" descobrireu que de la por a la rialla hi ha un sol pas. I veureu el ninot de cera de Justin Bieber. A més, en el tràiler de la pel·lícula "Contagi" recopilarem els vidents més rigorosos de la televisió i en el "Cinquè Mil·lenni", un home ens ensenyarà casa seva: un nínxol del cementiri. Un "APM? Extra" de 25 minuts, amb tota l'actualitat i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
57,938 views | Dec 04, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 164 16 10 11 HD

Aquest diumenge farem de "hackerazzis" i us ensenyarem les fotos que Jorge Javier Vázquez no hauria volgut mai que sortissin a la llum. Serà a la nova secció "L'àlbum de...", un recull dels millors moments de personatges televisius. En aquest "APM? Extra" coneixerem uns nois que és millor tenir-los com a amics que com a enemics al "Defensor de l'espectador", i veurem la promo de la sèrie "Bola de Drac Kai". L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"
32,334 views | Oct 16, 2011
cooking

APM? Capítol 254 06 12 11 HD

Aquest dimarts, a l'"Alguna pregunta més?", veurem l'Homo APM? en una classe teòrica d'una autoescola. Els altres alumnes, aliens a la personalitat de l'Homo, viuran una lliçó que no oblidaran mai. D'altra banda, escalfarem el clàssic amb el tràiler d'"Immortals"; Artur Mas no deixarà parlar Mònica Terribas; parodiarem "Tu cara me suena"; descobrirem en què s'assemblen Aitor Karanka i en Mic. A més a més: què tenen a veure Mourinho, Guardiola i Karate Kid?; una exclusiva sobre Kameni; ZP és de veritat un mentalista, i ens descollonarem amb els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 38 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
52,889 views | Dec 06, 2011
cooking

APM? Capítol 269 27 03 12 HD

Aquest dimarts, l'Homo APM? farà una entrevista surrealista i inoblidable a l'actor José Coronado. D'altra banda, el genial imitador Pep Plaza, de Crackòvia i Polònia, ens explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". A més a més, Tomeu Penya protagonitzarà un capítol d'"Es Nip Tuck", connectarem amb les obres del Bernabéu, Xavier Trias es farà escoltar, Mas Colell a "La fuga", escalfarem la Vaga General i repassarem els "10 millors de la setmana". Tot això i moltes coses més, en un programa de 37 minuts de durada.
68,030 views | Mar 28, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 193 10 06 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", descobrirem una ment privilegiada. Un nen que, amb només 11 anys, és capaç de parlar al revés. A més, comença la fase final del concurs "Vull ser com l'Homo APM?" per trobar el millor imitador de frases del programa. Així que repassarem els millors vídeos de tots els que ens heu fet arribar i seleccionarem el primer finalista. Recordarem alguna de les perles de la presidenta Esperanza Aguirre, Buenafuente farà la seva darrera entrevista a José María Aznar i veurem l'anunci de la nina més "choni" del mercat. No hi faltarà el "Minut de Glòria", amb una dona que farà callar Manuel Torreiglesias, i "Això és el Bronx", amb les millors fuetades de la tele. Un programa de 30 minuts que parodia l'actualitat i amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
52,400 views | Jun 10, 2012
cooking

APM? Capítol 253 29 11 11 HD

Aquest dimarts veurem l'entrevista que l'Homo APM va fer al cantant David Bustamante. El problema és que en Bustamante es pensava que l'entrevista seria convencional i no que passaria el que va passar. L'exconcursant d'OT no oblidarà mai aquesta entrevista. D'altra banda, l'actriu Concha Velasco parlarà clar i castellà sobre la tele a "Televisió és cultura". A més a més, veurem un nou capítol de "Dr. Mas"; Alfredo Pérez Rubalcaba participarà a "The Walking Dead"; us descobrirem algun secret sobre els ministres de Rajoy; estrenarem el tràiler de "Tontín" i ens descollonarem amb els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
51,510 views | Nov 29, 2011
cooking

APM? Capítol 266 06 03 12 HD

Aquest dimarts, veurem la visita que l'Homo APM? va fer al Mobile World Congress de Barcelona. Va fer el possible perquè el certamen no fos un èxit, però no ho va aconseguir. D'altra banda, l'humorista Héctor de Miguel, més conegut per Quequé, ens explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura". A més a més, el nostre heroi Andoni participarà en un capítol de "La fuga", entrevistarem Bill Gates, farem una nova edició de l'"Sputnik", descobrirem que els "call-shows" són fantàstics i Jaume Creixell farà una trucada a Manuel Torreiglesias. Tot això i moltes coses més, en un programa de 40 minuts.
124,947 views | Mar 06, 2012
cooking

APM? Capítol 342 19 02 14 HD

Aquest dimecres, la periodista especialitzada en crítica televisiva, Mònica Planas, ens explicarà com veu la tele a "La Televisió és Cultura". D'altra banda, en Peyu es desplaçarà al barri del Fort Pienc de Barcelona, on descobrirà un carril bici molt inquietant. A més a més, veurem la pel·lícula de Facebook de la infanta Cristina, un tràiler sobre la guerra de les balances fiscals i Gloria Lomana entrevistant Paquirrín. També es podrà veure Mariano Rajoy a Turquia, Alberto Chicote fent de Jordi Évole, Torreiglesias cantant a les "APM Sessions" i tota la polèmica sobre la final de la Copa del Rei al "Defensor de l'Espectador". Tot això i molt més en un programa de 30 minuts, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
159,356 views | Feb 19, 2014
cooking

APM? Capítol 258 03 01 12 HD Especial 2011

Aquest dimarts, a l'APM? podrem riure amb els millors moments del 2011. Els moments televisius més esperpèntics i més còmics, les grans pífies dels polítics i dels esportistes i les grans frases que han marcat aquest 2011 que tot just acabem de deixar enrere. Ja sabem que anem tard, però també farem les 12 campanades. Qui tindrà l'honor de ser la dotzena campanada de l'APM?. D'altra banda, podrem veure les preses falses de l'Homo APM?, els millors "sputniks" i les peces que més han triomfat enguany. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 40 minuts.
119,814 views | Jan 03, 2012
cooking

APM? Capítol 265 28 02 12 HD

Aquest dimarts, l'humorista Florentino Fernández s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?". D'altra banda, l'Homo APM? s'infiltrarà en un curset de cuina. La resta d'alumnes quedaran d'allò més desconcertats. A més a més, us portarem l'última hora del "cas Urdangarin", anunciarem un detergent que ho està petant a València, Rajoy passarà per la cerimònia dels Premis Goya, Francisco Camps anirà a "Quién quiere casarse con mi hijo", recuperarem la secció "Fem una pausa" i el conseller Mas-Colell demostrarà que no es repeteix. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.
98,029 views | Feb 28, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 268 30 03 14 HD

Aquest diumenge, el poeta de la Barceloneta Bernardo Cortés, també conegut com a "Palomino", farà un recital al programa. Cantarà una cançó del seu nou disc i també parlarà sobre la notícia que el va donar per mort ara fa uns quants mesos. A més, veureu un capítol inèdit de "Homeland", on els protagonistes descobriran que els arguments en contra de la consulta poden arribar a ser molt surrealistes. El "Sa matao Paco!", l'"Això és el Bronx" i un recull de talls divertits de gent que celebra el seu aniversari en un plató completen un "APM? Extra" de 33 minuts de durada. Un programa amb el bo i millor de la televisió i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
78,611 views | Mar 30, 2014
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com