Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.19 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 155,999 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Extra Capítol 166 30 10 11 HD

Aquest diumenge assistirem a la primera entrevista que li fan a la dona biònica després d'acabar la mítica sèrie de TV3. Una dona que, gràcies a una màscara especialment dissenyada per a ella, és capaç d'esquivar les ones wifi. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta senyora al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem accés a l'àlbum secret de Jesús Vázquez. Coneixerem el primer imitador de la duquessa d'Alba, que no se li assembla ni d'una hora lluny. I descobrirem que la cançó "Abanib", abanebé" és més difícil de cantar del que pot semblar en un principi. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments divertits de concursos, i "És motiu de cese", amb totes les barbaritats que es diuen per televisió, que no són poques. Un "APM? Extra", de 35 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,514 views | Oct 30, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 269 13 04 14 HD

Aquest diumenge, en Peyu estrenarà la secció "Ambelibalú", en què comentarà un curiós anunci de venda de pernils. Veurem tot sobre l'eliminació blaugrana a la Lliga de Campions. A més a més, es podrà veure un capítol inèdit del "Simpson", la Melero a "Veterinaris" i un homenatge del programa a "Modern Family". Una nova edició de "Street Cars" i les obsessions amb la roba interior de Karlos Arguiñano, al "Minut de glòria". Tot això i molt més, en un programa de 33 minuts, amb el bo i millor de la televisió i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
73,124 views | Apr 13, 2014
cooking

APM? Extra Capítol 170 04 12 11 HD

Aquest diumenge coneixereu una catalana que és capaç de fer coses realment sorprenents amb un pèsol.També repassarem els moments televisius més divertits de la setmana. A "Històries per no dormir" descobrireu que de la por a la rialla hi ha un sol pas. I veureu el ninot de cera de Justin Bieber. A més, en el tràiler de la pel·lícula "Contagi" recopilarem els vidents més rigorosos de la televisió i en el "Cinquè Mil·lenni", un home ens ensenyarà casa seva: un nínxol del cementiri. Un "APM? Extra" de 25 minuts, amb tota l'actualitat i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
57,828 views | Dec 04, 2011
cooking

APM? Capítol 254 06 12 11 HD

Aquest dimarts, a l'"Alguna pregunta més?", veurem l'Homo APM? en una classe teòrica d'una autoescola. Els altres alumnes, aliens a la personalitat de l'Homo, viuran una lliçó que no oblidaran mai. D'altra banda, escalfarem el clàssic amb el tràiler d'"Immortals"; Artur Mas no deixarà parlar Mònica Terribas; parodiarem "Tu cara me suena"; descobrirem en què s'assemblen Aitor Karanka i en Mic. A més a més: què tenen a veure Mourinho, Guardiola i Karate Kid?; una exclusiva sobre Kameni; ZP és de veritat un mentalista, i ens descollonarem amb els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 38 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
52,889 views | Dec 06, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 193 10 06 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", descobrirem una ment privilegiada. Un nen que, amb només 11 anys, és capaç de parlar al revés. A més, comença la fase final del concurs "Vull ser com l'Homo APM?" per trobar el millor imitador de frases del programa. Així que repassarem els millors vídeos de tots els que ens heu fet arribar i seleccionarem el primer finalista. Recordarem alguna de les perles de la presidenta Esperanza Aguirre, Buenafuente farà la seva darrera entrevista a José María Aznar i veurem l'anunci de la nina més "choni" del mercat. No hi faltarà el "Minut de Glòria", amb una dona que farà callar Manuel Torreiglesias, i "Això és el Bronx", amb les millors fuetades de la tele. Un programa de 30 minuts que parodia l'actualitat i amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
52,358 views | Jun 10, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 164 16 10 11 HD

Aquest diumenge farem de "hackerazzis" i us ensenyarem les fotos que Jorge Javier Vázquez no hauria volgut mai que sortissin a la llum. Serà a la nova secció "L'àlbum de...", un recull dels millors moments de personatges televisius. En aquest "APM? Extra" coneixerem uns nois que és millor tenir-los com a amics que com a enemics al "Defensor de l'espectador", i veurem la promo de la sèrie "Bola de Drac Kai". L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"
32,228 views | Oct 16, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 165 23 10 11 HD

Aquest diumenge hem recopilat els millors bruixots de la televisió i les seves prediccions acurades. Descobrireu que tots són uns grans professionals. De l'engany. En aquest "APM? Extra", a més, tindrem el "Deformatiu", el "Cinquè Mil·lenni", amb un taxista molt elegant, i l'avanç de "Toia", la "gran pel·lícula" de TV3. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments televisius divertits de concursos, i "Vull ser un Homo APM?", amb els vídeos que ens feu arribar cada setmana imitant frases del programa. Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
38,715 views | Oct 23, 2011
cooking

APM? Capítol 337 01 01 14 Especial 2013 HD

Aquest dimecres, l'"APM?" farà un programa molt especial amb el bo i millor del 2013. Repassarem un any esperpèntic marcat per la Consulta, el "fin de la cita" de Rayoy i el "Relaxing cup of café con leche" d'Ana Botella. Farem les 12 campanades, ballarem amb els millors Sputniks, els Encarats més inversemblants i esclafirem a riure amb les preses falses de l'Homo APM?. Tot això i molt més, en un programa especial de 55 minuts, amb els moments més divertits de l'any i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
112,966 views | Jan 01, 2014
cooking

APM? Capítol 266 06 03 12 HD

Aquest dimarts, veurem la visita que l'Homo APM? va fer al Mobile World Congress de Barcelona. Va fer el possible perquè el certamen no fos un èxit, però no ho va aconseguir. D'altra banda, l'humorista Héctor de Miguel, més conegut per Quequé, ens explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura". A més a més, el nostre heroi Andoni participarà en un capítol de "La fuga", entrevistarem Bill Gates, farem una nova edició de l'"Sputnik", descobrirem que els "call-shows" són fantàstics i Jaume Creixell farà una trucada a Manuel Torreiglesias. Tot això i moltes coses més, en un programa de 40 minuts.
124,853 views | Mar 06, 2012
cooking

APM? Capítol 249 01 11 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?" veurem com l'Homo fa una entrevista a l'actriu Marta Etura, que presentava la pel·lícula "Eva". L'actriu no coneixia l'Homo APM? i s'ho va passar força malament. A més a més, Risto Mejide valorarà la precampanya electoral; es presentarà el tràiler de "La cosa"; s'estrenarà un anunci d'Esperanza Aguirre; Mou i Guardiola s'enfrontaran a "Karate Kid"; es mostrarà la versió APM? de "14 d'abril", i hi haurà una nova edició dels 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 35 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
53,001 views | Nov 01, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 196 01 07 12 HD

Aquest diumenge coneixerem uns futbolistes que no són normals. L'equip es diu "Sueca United" i l'FBI ja hi ha enviat els agents Mulder i Scully a investigar-lo. També veurem com gasta l'Òscar Dalmau, repartint a tort i a dret entre els concursants d'"El Gran Dictat". Els "Vazquez Sounds", el grup mexicà que es va donar a conèixer a través d'internet, ens cantaran un tema folklòric. I a "Veterinaris" veurem que les persones solen estar bastant pitjor que els animals. Al programa no hi faltaran seccions mítiques, com el "Xof", l'"Això és el Bronx" o el "Minut de Glòria", aquesta setmana dedicat a una dona molt valenta que va passar pel concurs "Ahora caigo". Tot això i molt més, en un programa de 30 minuts, amb l'actualitat més divertida i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
46,577 views | Jul 01, 2012
cooking

APM? Capítol 265 28 02 12 HD

Aquest dimarts, l'humorista Florentino Fernández s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?". D'altra banda, l'Homo APM? s'infiltrarà en un curset de cuina. La resta d'alumnes quedaran d'allò més desconcertats. A més a més, us portarem l'última hora del "cas Urdangarin", anunciarem un detergent que ho està petant a València, Rajoy passarà per la cerimònia dels Premis Goya, Francisco Camps anirà a "Quién quiere casarse con mi hijo", recuperarem la secció "Fem una pausa" i el conseller Mas-Colell demostrarà que no es repeteix. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.
97,954 views | Feb 28, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 179 26 02 12 HD

Aquest diumenge us quedareu bocabadats. A l'"APM? Extra podreu veure un noi amb una habilitat realment espectacular. Aquest jove català s'ha après totes les parades de les línies d'autobús de Barcelona de memòria! Enamorat dels busos des de ben petit, a més, és capaç de reconèixer la marca i el model d'un d'aquests vehicles només sentint el soroll del seu motor. També us hem preparat un "Deformatiu" amb les notícies més importants del dia. A la secció "Es de ser inútiles" comprovareu que la gent intel·ligent no surt mai a la tele. I recuperarem els millors moments televisius d'aquest gran comunicador que és Christian Gálvez. Continuarem repassant els vídeos que han quedat finalistes en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" i que opten a gravar un capítol amb l'Homo. El guanyador absolut, però, no el sabrem fins al dimarts 6 de març. En el programa, de 30 minuts de durada, repassarem l'actualitat televisiva més divertida de la setmana, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
51,884 views | Feb 26, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 171 11 12 11 HD

Aquest diumenge, hem tingut accés a l'àlbum de fotos del carismàtic presentador Arturo Valls. Hi podrem fer una ullada i us podem assegurar que la majoria d'imatges no són per sentir-se'n orgullós. La presentadora Susanna Griso ens demostrarà que ella és una dona pacífica i amb molt de caràcter. Al "Per un Tub" descobrirem què passaria si barregéssim L'indomable amb el "Freak de la tele". A més en Rafa Méndez ens mostrarà la seva pel·lícula: "Las aventuras de Méndez". Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".
29,584 views | Dec 11, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 186 15 04 12 HD

Aquest diumenge, l'"APM? Extra" ha tingut accés a l'àlbum de fotos del periodista esportiu Frédéric Hermel. En aquestes imatges es descobreix l'amor ocult del francès pel Barça i que només hi ha una cosa que li agradi més que veure jugar Benzema, i és cantar. I parlant de cantar, aquest diumenge el programa presentarà un nou talent musical. Rafa Mora delectarà els espectadors amb la cançó més mal cantada que s'ha emès mai per televisió. Mora se suma, doncs, a artistes de la talla de Jesulín de Ubrique o Jesús Vázquez. A més, l'"APM? Extra" oferirà la promo de la pel·lícula "Nits de tempesta"; s'acomiadarà del programa "Banda ampla", i farà patir l'audiència amb un capítol de la sèrie "Bad Men". Tot això i molt més, en un programa de 30 minuts, amb tota l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
53,242 views | Apr 15, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 221 24 02 13 HD

Aquest diumenge, no només reviurem els millors moments de la gala dels Goya 2013, sinó que també repartirem els nostres propis premis. Continuem amb la sèrie "Ole tu!". Aquesta vegada, en Peyu es desplaça al municipi de Sant Just Desvern, on algunes persones asseguren haver vist un banc aparcat en una plaça de pàrquing al carrer. També veurem Mariano Rajoy convertit en Kilian Jornet protagonitzant el documental "Una línia fina" i Juani VN fent un cameo a "El Barco". Tot això, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
187,781 views | Feb 24, 2013
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com