Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.06 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 159,362 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Extra Capítol 221 24 02 13 HD

Aquest diumenge, no només reviurem els millors moments de la gala dels Goya 2013, sinó que també repartirem els nostres propis premis. Continuem amb la sèrie "Ole tu!". Aquesta vegada, en Peyu es desplaça al municipi de Sant Just Desvern, on algunes persones asseguren haver vist un banc aparcat en una plaça de pàrquing al carrer. També veurem Mariano Rajoy convertit en Kilian Jornet protagonitzant el documental "Una línia fina" i Juani VN fent un cameo a "El Barco". Tot això, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
194,340 views | Feb 24, 2013
cooking

APM? Capítol 250 08 11 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?", la televisiva Empar Moliner confirmarà que no es mira mai quan surt a l'"APM?", ni al "Polònia" ni a la tele en general. D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió en una iogurteria amb l'ajuda de una convidada molt especial. A més a més, es presentarà el tràiler de "Calling Messi", temps pel ball amb una nova edició de l'Sputnik, es descobriran alguns efectes secundaris de l'accident de Fukushima, Joan Laporta jugarà al tenis taula i, com sempre, també hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
269,606 views | Nov 12, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 165 23 10 11 HD

Aquest diumenge hem recopilat els millors bruixots de la televisió i les seves prediccions acurades. Descobrireu que tots són uns grans professionals. De l'engany. En aquest "APM? Extra", a més, tindrem el "Deformatiu", el "Cinquè Mil·lenni", amb un taxista molt elegant, i l'avanç de "Toia", la "gran pel·lícula" de TV3. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments televisius divertits de concursos, i "Vull ser un Homo APM?", amb els vídeos que ens feu arribar cada setmana imitant frases del programa. Un "APM? Extra", de 25 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,064 views | Oct 23, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 161 25 09 11 HD

Aquest diumenge l'"APM? Extra" incorpora una nova secció amb, ni més ni menys, que Chuck Norris com a protagonista. Norris, personatge mític de la televisió, posarà ordre als programes de la graella repartint estopa a tort i a dret. També veureu els millors moments de l'actualitat a la televisió, amb els 10 "Millors". El "Deformatiu" us acostarà les notícies de la setmana perquè estigueu desinformats. I descobrireu, per si no ho sabíeu, que la periodista Mariló Montero és un autèntic desastre a l'hora de documentar-se. Revisarem el clàssic del cinema "Indiana Jones", coneixerem una nova espècie animal, el lloro de companyia, i visitarem la casa d'una dona encantada de coneixe's a ella mateixa. Un "APM? Extra" de 30 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
34,037 views | Sep 25, 2011
cooking

APM? 10 07 2012 HD

Disfruta de "APM?"!Visítanos en Facebook: http:www.facebook.compagesMe-Gusta-Re%C3%ADr201733939954314Canal: http:www.youtube.comuser20gvilace12
53,322 views | Jul 11, 2012
cooking

APM? Capítol 370 12 11 14 HD

Aquest dimecres veurem l'Homo APM? en el procés participatiu del 9-N. A més a més, Miki Esparbé ens explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura". D'altra banda, el president Mas saludarà un munt de gent, veurem el que no es va veure de l'entrevista a Joan Laporta, a l'"APM News" parlarem del "pequeño Nicolás" i riurem amb els 5 millors de la setmana. Tot això i molt més, en un programa de 30 minuts de durada.
45,350 views | Nov 12, 2014
cooking

APM? Extra Capítol 216 20 01 13 HD

Aquest diumenge, descobrim unes imatges inèdites de Rajoy i Mas el dia de la inauguració de l'AVE Figueres-Barcelona. Veiem com Rajoy va intentar fer-se el simpàtic amb el president explicant-li un acudit de l'Eugenio. A més, Tomás Roncero, Mourinho i Cristiano Ronaldo participen en un capítol especial de la sèrie "Cuéntame". Un capítol que explica com Messi va aconseguir la seva quarta Pilota d'Or. Aquesta setmana també escollim, d'entre els finalistes del concurs d'imitadors de l'Homo APM?, el primer dels tres candidats a emportar-se el premi. Tot això, en un programa de 35 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
222,716 views | Jan 20, 2013
cooking

APM? Extra Capítol 202 30 09 12 HD

Aquest diumenge, el president de la Generalitat compareix en roda de premsa per respondre a les preguntes de l'"APM? Extra". També us donem la nostra particular visió de la realitat amb "El Deformatiu" i acomiadem Esperanza Aguirre com es mereix. A "Jordi Shore" repassem els moments televisius més divertits dels "Jordis" més famosos de la tele. Karlos Arguiñano ens cuinarà alguna cosa entre acudit i acudit. I descobrim si Pipi Estrada és un home de paraula. Al "Minut de Glòria", un aprenent de Rafa Mora ens explica per què ell no trepitja mai una discoteca. El programa, de 30 minuts de durada, inclou els millors moments televisius de la setmana amb l'estil habitual de l'"APM?".
42,084 views | Sep 30, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 173 15 01 12 HD

Aquest diumenge farem un cop d'ull a l'àlbum de fotos de la reportera Cristina Pedroche i hi descobrirem que, en realitat, volia ser humorista. També veurem les notícies de la setmana des d'un altre punt de vista al "Deformatiu". Passarem por amb el tràiler d'"Intruders", ens desfogarem amb "Això és el Bronx" i coneixerem la primera persona que ha estat capaç de plantar cara a Risto Mejide, al "Minut de glòria". Un programa de gairebé 30 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
74,857 views | Jan 15, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 208 11 11 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", José Bono passa per l'"Hormiguero" i veiem que té més fans que Justin Bieber. A més, aprenem rus amb el "Deformatiu" i descobrim al "Minut de Glòria" que els reporters poden arribar a fer-nos passar molta vergonya aliena. Fem un repàs dels millors vídeos que ens heu enviat imitant frases del programa; recollim les millors fuetades a l'"Això és el Bronx" i us portem les millors ficades de pota amb el "Xooof!". També parodiem la famosa cançó "M'agrada l'esport", del Club Super3. Tot això i moltes coses més, en un programa de 29 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
48,446 views | Nov 11, 2012
cooking

APM? Capítol 342 19 02 14 HD

Aquest dimecres, la periodista especialitzada en crítica televisiva, Mònica Planas, ens explicarà com veu la tele a "La Televisió és Cultura". D'altra banda, en Peyu es desplaçarà al barri del Fort Pienc de Barcelona, on descobrirà un carril bici molt inquietant. A més a més, veurem la pel·lícula de Facebook de la infanta Cristina, un tràiler sobre la guerra de les balances fiscals i Gloria Lomana entrevistant Paquirrín. També es podrà veure Mariano Rajoy a Turquia, Alberto Chicote fent de Jordi Évole, Torreiglesias cantant a les "APM Sessions" i tota la polèmica sobre la final de la Copa del Rei al "Defensor de l'Espectador". Tot això i molt més en un programa de 30 minuts, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
163,225 views | Feb 19, 2014
cooking

APM? Capítol 246 04 10 11 HD

Aquest dimarts a l'"APM?" veurem com l'Homo va dedicar-se a crear confusió entre la clientela d'un forn del barri de Sants de Barcelona. A més a més, el conegut presentador televisiu Santi Villas, ara a Telecinco, passarà per la "Televisió és Cultura" per analitzar el mitjà. D'altra banda, intentarem explicar l'autèntica història de Sandro Rosell, Joan Laporta i Pep Guardiola, ballarem amb l'Sputnik, parodiarem els anuncis més coneguts, descobrirem que Artur Mas també sap cantar, farem una nova edició d'"Encomana l'apeemià" i riurem amb els 5 "millors" de la setmana. Tot això, i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
62,580 views | Oct 04, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 162 02 10 11 HD

Aquest diumenge us presentem un personatge realment boig. Es tracta d'un escocès que viu a València i que fa que Pocholo sembli un insuls. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquest escocès a l'espai "Cinquè Mil·lenni". També veureu els millors moments de l'actualitat televisiva, amb els 10 "Millors". Una nova edició d'"Això és el Bronx". I descobrireu quina ha estat la cançó de l'estiu al "Per un Tub". Al "Minut de Glòria" comprovareu com al programa de Juan Y Medio, o tenen un problema amb els telèfons, o els hauria de patrocinar una casa de sono tones. L'"APM? Extra" d'aquesta setmana té una durada de 30 minuts, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,117 views | Oct 02, 2011
cooking

APM? Capítol 262 31 01 12 HD

Aquest dimarts, l'Homo APM? farà l'entrevista més surrealista a l'actor Juan Diego Botto. D'altra banda, Núria Feliu, uns dels mites de l'APM?, es "desmelenarà" i ens explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, Iker Casillas serà protagonista d'un anunci, veurem el tràiler de "The Artist" i ens indignarem amb un pare intolerant a "El defensor de l'espectador". També ballarem amb l'"Sputnik", el hòbbit Frodo s'acollonirà amb el futur que ens espera, farem la versió més eròtica de "La Riera" i riurem amb els 5 "Millors". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.
84,299 views | Jan 31, 2012
cooking

APM? Capítol 258 03 01 12 HD Especial 2011

Aquest dimarts, a l'APM? podrem riure amb els millors moments del 2011. Els moments televisius més esperpèntics i més còmics, les grans pífies dels polítics i dels esportistes i les grans frases que han marcat aquest 2011 que tot just acabem de deixar enrere. Ja sabem que anem tard, però també farem les 12 campanades. Qui tindrà l'honor de ser la dotzena campanada de l'APM?. D'altra banda, podrem veure les preses falses de l'Homo APM?, els millors "sputniks" i les peces que més han triomfat enguany. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 40 minuts.
120,707 views | Jan 03, 2012
cooking

APM? Lo mejor de la temporada 45min. seguidos

Canción del final: http:www.youtube.comwatch?v=2OUSezpGoHY20 minutos seguidos de los mejores momentos de APM: http:youtu.bego5mgUYcmXUSaludos gente!
522,145 views | Aug 01, 2012
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com