Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Ca

Cooking (0.22 seconds)

Get email alerts with latest cooking tips via email
(You can cancel email alerts at anytime.)

APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD

From Youtube.com - Posted: Nov 06, 2011 - 156,811 views
Cooking | APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD | APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capítol 167 06 11 11 HD
APM? Extra Capitol 167 06 11 11 HD
Duration: 30 minute 23 seconds 
Play Cooking Video
Aquest diumenge descobrirem per què a l'exporter de futbol argentí Hugo Gatti l'anomenen el "Loco". Farem un repàs dels seus comentaris televisius més polèmics a "El Gatti al agua". A més, estrenem "Hàbils". Una nova secció que servirà per acostar-nos al "frikisme" català. En Peyu recorrerà cada setmana Catalunya per trobar espècimens amb habilitats estranyes. El periodista de "Punto Pelota" Frederic Hermel vaticinarà ja, no la fi de cicle, sinó la fi del món. I al "Minut de glòria" coneixerem el primer concursant d'"Ahora caigo" més graciós encara que el seu presentador. Un "APM? Extra", de 30 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
(Source: youtube.com).
speed up the downloads
Like to get lastest cooking tips everyday!
More:

APM? Extra Capítol 166 30 10 11 HD

Aquest diumenge assistirem a la primera entrevista que li fan a la dona biònica després d'acabar la mítica sèrie de TV3. Una dona que, gràcies a una màscara especialment dissenyada per a ella, és capaç d'esquivar les ones wifi. Iker Jiménez tractarà el cas d'aquesta senyora al "Cinquè Mil·lenni". En aquest "APM? Extra", a més, tindrem accés a l'àlbum secret de Jesús Vázquez. Coneixerem el primer imitador de la duquessa d'Alba, que no se li assembla ni d'una hora lluny. I descobrirem que la cançó "Abanib", abanebé" és més difícil de cantar del que pot semblar en un principi. No faltaran les seccions "Es de ser inútiles", amb moments divertits de concursos, i "És motiu de cese", amb totes les barbaritats que es diuen per televisió, que no són poques. Un "APM? Extra", de 35 minuts de durada, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
39,755 views | Oct 30, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 202 30 09 12 HD

Aquest diumenge, el president de la Generalitat compareix en roda de premsa per respondre a les preguntes de l'"APM? Extra". També us donem la nostra particular visió de la realitat amb "El Deformatiu" i acomiadem Esperanza Aguirre com es mereix. A "Jordi Shore" repassem els moments televisius més divertits dels "Jordis" més famosos de la tele. Karlos Arguiñano ens cuinarà alguna cosa entre acudit i acudit. I descobrim si Pipi Estrada és un home de paraula. Al "Minut de Glòria", un aprenent de Rafa Mora ens explica per què ell no trepitja mai una discoteca. El programa, de 30 minuts de durada, inclou els millors moments televisius de la setmana amb l'estil habitual de l'"APM?".
41,560 views | Sep 30, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 164 16 10 11 HD

Aquest diumenge farem de "hackerazzis" i us ensenyarem les fotos que Jorge Javier Vázquez no hauria volgut mai que sortissin a la llum. Serà a la nova secció "L'àlbum de...", un recull dels millors moments de personatges televisius. En aquest "APM? Extra" coneixerem uns nois que és millor tenir-los com a amics que com a enemics al "Defensor de l'espectador", i veurem la promo de la sèrie "Bola de Drac Kai". L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"
32,479 views | Oct 16, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 207 04 11 12 HD

Aquest diumenge, a l'"APM? Extra", podreu veure com l'Espartac Peran cola publicitat sense que es noti al "Minut de glòria". Manuel Torreiglesias es fa el simpàtic. Farem un repàs dels millors vídeos que ens heu enviat imitant frases de l'APM?; estrenarem una nova sèrie amb Isabel San Sebastián com a protagonista. Aznar a "Joc de Trons". No hi faltaran els millors moments de Arturo Valls al "Ahora Caigo". L'"Això és el Bronx" i els moments televisius més embafadors de la setmana completen aquest programa de 30 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat i el ritme habitual de l'"APM?".
141,251 views | Nov 04, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 161 25 09 11 HD

Aquest diumenge l'"APM? Extra" incorpora una nova secció amb, ni més ni menys, que Chuck Norris com a protagonista. Norris, personatge mític de la televisió, posarà ordre als programes de la graella repartint estopa a tort i a dret. També veureu els millors moments de l'actualitat a la televisió, amb els 10 "Millors". El "Deformatiu" us acostarà les notícies de la setmana perquè estigueu desinformats. I descobrireu, per si no ho sabíeu, que la periodista Mariló Montero és un autèntic desastre a l'hora de documentar-se. Revisarem el clàssic del cinema "Indiana Jones", coneixerem una nova espècie animal, el lloro de companyia, i visitarem la casa d'una dona encantada de coneixe's a ella mateixa. Un "APM? Extra" de 30 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
33,126 views | Sep 25, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 243 28 07 13 HD

Aquest diumenge, en l'últim "APM? Extra" de la temporada, veurem un recopilatori de les millors pífies d'aquest any. Com és habitual, tindrem una nova edició de "Això és el Bronx" i "Date el Bote" amb Carlos Sobera. A més, continuarem amb els millors moments de l'Homo APM? i "La televisió és cultura". Tot això i molt més, en un programa de 35 minuts, amb el bo i millor de la televisió i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
277,592 views | Jul 28, 2013
cooking

APM? Extra Capítol 211 09 12 12 HD

Aquest diumenge, s'explicarà tot sobre l'amor amb la paròdia d'"Amores verdaderos". D'altra banda, Mourinho tornarà a donar la cara davant dels periodistes i es comprovarà que ser periodista no és fàcil; hi haurà un homenatge als meteoròlegs; es descobrirà una noia obsessionada amb el bronzejat; Arturo Valls ballarà; es revisarà el documental "Enxaneta", i es presentarà una escena inèdita d'"El convidat". Tot això, en un programa de 30 minuts de durada, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
111,323 views | Dec 09, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 216 20 01 13 HD

Aquest diumenge, descobrim unes imatges inèdites de Rajoy i Mas el dia de la inauguració de l'AVE Figueres-Barcelona. Veiem com Rajoy va intentar fer-se el simpàtic amb el president explicant-li un acudit de l'Eugenio. A més, Tomás Roncero, Mourinho i Cristiano Ronaldo participen en un capítol especial de la sèrie "Cuéntame". Un capítol que explica com Messi va aconseguir la seva quarta Pilota d'Or. Aquesta setmana també escollim, d'entre els finalistes del concurs d'imitadors de l'Homo APM?, el primer dels tres candidats a emportar-se el premi. Tot això, en un programa de 35 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"APM?".
217,344 views | Jan 20, 2013
cooking

APM? Extra Capítol 194 17 06 12 HD

Aquest diumenge acomiadarem com es mereix Rodrigo Rato, amb un reportatge especial. Després d'"El Cercle del 4", ara arriba "El Cercle del Rato". També tindrem el "Deformatiu", on parodiem l'actualitat, com sempre, amb elegància. Al "Minut de Glòria" recordarem un moment del programa "Divendres", on dos convidats es van estomacar de valent. I riurem amb una nova edició de "S'ha matao Paco". Aquesta setmana, a més, hem recuperat moments televisius que us faran molta por. Són "Històries per no dormir". I també descobrirem que als platós la gent oblida la seva edat. Tot això i molt més, en un programa de 27 minuts, amb tota l'actualitat i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
88,137 views | Jun 17, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 183 25 03 12 HD

Aquest diumenge, a la secció Hàbils, podreu conèixer un home amb una habilitat força peculiar. Ell és capaç d'interpretar tot un repertori de cançons picant-se al cap. La "Macarena" o "Bon dia", dels Pets, són algunes de les peces que podreu sentir a l'APM? Extra. Veureu també com s'ho passen els presentadors de "Más gente" fent el programa, com se les gasten alguns personatges de la televisió a "Això és el Bronx" i uns nens que s'han proposat deixar malament els seus entrevistadors. A més, us presentem un home que atrau les abelles, els millors moments del "Polito" al "Cinquè Mil·lenni", i, com que sabem que esteu cansats de notícies depriments, aquesta setmana també el "Deformatiu". Un programa de 32 minuts de durada, amb el millor de l'actualitat i la televisió, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
74,275 views | Mar 25, 2012
cooking

APM? Capítol 264 21 02 12 HD

Aquest dimarts, el periodista esportiu Joan Maria Pou ens explicarà com veu la televisió i farà una promesa als seguidors de l'"APM?" relacionada amb futures victòries del Barça. Què els deu haver promès? D'altra banda, l'Homo APM? farà de guia d'un grup de jubilats que van visitar el Museu de les Idees. A més a més, Rajoy farà una trucada a un vident per resoldre els greus problemes d'Espanya, Pérez Rubalcaba visitarà el plató del Juan Y Medio, ballarem amb l'"Sputnik", Salvador Raya participarà en un capítol de "Kubala, Moreno i Manchón" i farem una nova edició del "Si és veritat". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.
68,729 views | Feb 21, 2012
cooking

APM? Extra Capítol 163 09 10 11 HD

Aquest diumenge fem un homenatge a les famílies més modernes que han sortit mai a la televisió. I ho fem parodiant la comèdia nord-americana, guanyadora de dos premis Emmy, Modern Family. També veureu com Walter Pandiani és un jugador a qui li agrada suar la samarreta. Podreu escoltar poesia de qualitat de la mà dels protagonistes de la pel·lícula "El perro del hortelano". I analitzarem una nova frase de l'"APM?" gràcies al nostre diccionari Català-Apeemià. Aquesta setmana, a més, Quimet Canyelles es converteix en "Quimet Crowne". Us avancem el tràiler d'aquesta obra mestra, que s'estrenarà properament als pitjors cinemes. L'"APM? Extra", de 30 minuts de durada, repassa els millors moments de la setmana a la televisió, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
33,795 views | Oct 09, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 173 15 01 12 HD

Aquest diumenge farem un cop d'ull a l'àlbum de fotos de la reportera Cristina Pedroche i hi descobrirem que, en realitat, volia ser humorista. També veurem les notícies de la setmana des d'un altre punt de vista al "Deformatiu". Passarem por amb el tràiler d'"Intruders", ens desfogarem amb "Això és el Bronx" i coneixerem la primera persona que ha estat capaç de plantar cara a Risto Mejide, al "Minut de glòria". Un programa de gairebé 30 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
74,000 views | Jan 15, 2012
cooking

APM? Capítol 253 29 11 11 HD

Aquest dimarts veurem l'entrevista que l'Homo APM va fer al cantant David Bustamante. El problema és que en Bustamante es pensava que l'entrevista seria convencional i no que passaria el que va passar. L'exconcursant d'OT no oblidarà mai aquesta entrevista. D'altra banda, l'actriu Concha Velasco parlarà clar i castellà sobre la tele a "Televisió és cultura". A més a més, veurem un nou capítol de "Dr. Mas"; Alfredo Pérez Rubalcaba participarà a "The Walking Dead"; us descobrirem algun secret sobre els ministres de Rajoy; estrenarem el tràiler de "Tontín" i ens descollonarem amb els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.
51,535 views | Nov 29, 2011
cooking

APM? Extra Capítol 174 22 01 12 HD

Aquest diumenge Iker Jiménez analitzarà al "Cinquè Mil·lenni" el cas d'una dona que té un rècord força curiós. És la dona d'Espanya que té més fills guàrdies civils. Vuit, en concret. No sabem si a Mart passarà el mateix. No faltaran les seccions habituals "Això és el Bronx", "Què m'has dit" i el "Minut de Glòria", on us ensenyem una de les relacions familiars més complicades que hem vist mai. Dos convidats del programa de Juan Y Medio asseguren que són cunyats i cosins germans a la vegada, i això només per part de mare! Parodiarem la pel·lícula "Taxi Driver" i estrenarem en primícia el tràiler de "Vull ser friki". Un programa de 30 minuts, amb el bo i millor de l'actualitat televisiva i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
138,314 views | Jan 22, 2012
cooking

APM? Capítol 347 26 03 14 HD

Aquest dimecres, la periodista de Catalunya Ràdio Mònica Terribas ens explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió entre els clients d'una ferreteria. A més a més, Sandro Rey serà el protagonista de les "APM Sessions", farem una nova edició d'"Encarats", les millors paròdies del Madrid-Barça, Madrid TV a "El defensor de l'espectador", un capítol de "Bola de Drac" molt especial i el videojoc de la consulta. Tot això i molt més en un programa de 30 minuts, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".
62,015 views | Mar 26, 2014
cooking

Disclaimer: Cooking-Library.Com is a Food and Cooking search engine that indexing and organizing articles on the web. Everyday 100+ new guides, tips, experiences to improve your cooking skills.

© 2014 - Cooking-Library.Com